Zdravím Vás kluci, přátele tohoto nádherného řemesla. Je to už téměř 14 dní, co jsem se i já vrátil z Titranu; toho magického místa. Strašný, jak to letí… Občas kouknu sem na tuhle diskuzi už jen proto, abych si vlastně připomněl, jak je to tam vždy super a jen máloco se tomu vyrovná… On totiž člověk, když je tam, tak si to často ani neuvědomí. Tohle ale není předmětem mého vzkazu.
Chtěl bych totiž poukázat na jednoho člověka. Ten člověk si říká „dedo145“ a je to delegát tam na tom magickém místě… Většina z Vás ho ale dobře zná.
Víte, když tohoto „deda145“ člověk vnímá jen okrajově, řekne si, je to skvělý chlap. Když má ale to štěstí a stráví s ním pár chvil /třeba i na moři/ a hlouběji se s ním rozpovídá, zjistí, že je to chlap neuvěřitelný. Tento „dedo145“ by se totiž rozdal. Pro všechny a pro všechno! Někdy až příliš. Je to totiž člověk se srdcem na tom správném místě a člověk, který hodně o životě, ale taky o světě ví. A tohle všechno jsou poznatky, které mě hřejí ještě víc, protože si uvědomím, že lepšího člověka si Titran, ono magické místo, nemohl zasloužit.
Díky, Petře! Za všechno a za každou chvíli, kterou jsem tam mohl být a strávit ji s Tebou. Budu z toho totiž tak nějak čerpat celý život.
Díky taky všem, kteří Petra znají rovněž osobně a taky Vláďovi a Márovi. Bylo to tam s Váma opět moc krásný.
A tady jeden můj malý dárek, který jsem právě pro Petra (dedo145) vyrobil. Snad se Ti bude líbit 🙂
null[yt=dxW54dqLvJg&feature=yt]dxW54dqLvJg&feature[/yt]dedo145:-D:-D