Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 17°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

:-D:-D:-D No Terko,,,,, o tom to je . Užívat si života s kamarády, jezdit do Norska a smát se :-D:-D:-D Super fotečka.

[citace]Terka-146 napsal:

Ahoj dedo145, tak mě tu máš. Jak je na Bessakeru? PS: Játra jsou bezkonkurenční! [/citace]

Vitam nejvetsi mnikobijku letosniho roku mezi nami.Doufam,ze Mara si vsimnul,ze cislo za nickem znamena u Terezky delku ryby a bylo by nacase,aby si opravil tu 45-ku za svym jmenem

Přeměřením se zjistilo, že měla jenom 42? Mára by nefixloval :-D :-D

[citace]kulik napsal:

To Dedo 145: Když nejsou žádné úlovky, čemuž nevěřím, ale pokud ano, tak by jsi mohl zveřejnit aspoň ten úžasný recept na játra, který ohromil i Terku - 146.[/citace]

Ulovku bylo dost,problem byl jen s pripojenim na net.

Na receptu neni nic uzasneho.Uz jsem jej kdysi zverejnoval asi nekde v receptech.Jsem zastancem prirozenych chuti a nechci kazit dojem cizorodymi oleji.Takze jen dobre vycistena jatra/z lengu,protoze tam je minimum parazitu/ nakrajet a do pripravenych sklenicek s kulickou noveho koreni,3 kulickami pepre a 1 ks bobkoveho listu a 1 strouzkem cesneku vkladat za jemneho prisolovani.Uzavrene sklenice zavarujeme do te doby,nez olej z jater vystoupi nad maso. A je to:-D:-D

Díky, vyzkouším to příští rok. Játra jsem doposud nedělal.:-|

Kuldo, mám strach, že nám po pár srazech do příštího roku ztvrdnou :-) :-)

[citace]Pafka napsal:

Kuldo, mám strach, že nám po pár srazech do příštího roku ztvrdnou [/citace]

A ja mam strach ze mi to rok od roku vice mekne:-(:-(

Pánové, to je život!:-D:-D:-D

To Kulik: Ta játra nebo to tvrdnutí? :)

To Dorsak: Ono se to tvrdnutí věkem přesouvá na ty játra.:-D:-D:-D

:-D koukám že játra jsou na pořadu dne....:-D U mně kupodivu zatím............dobrý :-D

Játra nebo to Kulíkovo tvrdnutí?:-)

:-D Moje játra ty kluku :-D

Jo a Šroubek poslal fotku z cesty :-D

tak to ale jede zkratkou :-D

:-D NEE má na trajektu terárko.... A tam je zavřenej.....:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.