Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
:-D:-D:-D No Terko,,,,, o tom to je . Užívat si života s kamarády, jezdit do Norska a smát se :-D:-D:-D Super fotečka.
Odpovědět
[citace]Terka-146 napsal:
Ahoj dedo145, tak mě tu máš. Jak je na Bessakeru? PS: Játra jsou bezkonkurenční! [/citace]
Vitam nejvetsi mnikobijku letosniho roku mezi nami.Doufam,ze Mara si vsimnul,ze cislo za nickem znamena u Terezky delku ryby a bylo by nacase,aby si opravil tu 45-ku za svym jmenem
Odpovědět
Přeměřením se zjistilo, že měla jenom 42? Mára by nefixloval :-D :-D
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
To Dedo 145: Když nejsou žádné úlovky, čemuž nevěřím, ale pokud ano, tak by jsi mohl zveřejnit aspoň ten úžasný recept na játra, který ohromil i Terku - 146.[/citace]
Ulovku bylo dost,problem byl jen s pripojenim na net.
Na receptu neni nic uzasneho.Uz jsem jej kdysi zverejnoval asi nekde v receptech.Jsem zastancem prirozenych chuti a nechci kazit dojem cizorodymi oleji.Takze jen dobre vycistena jatra/z lengu,protoze tam je minimum parazitu/ nakrajet a do pripravenych sklenicek s kulickou noveho koreni,3 kulickami pepre a 1 ks bobkoveho listu a 1 strouzkem cesneku vkladat za jemneho prisolovani.Uzavrene sklenice zavarujeme do te doby,nez olej z jater vystoupi nad maso. A je to:-D:-D
Odpovědět
Díky, vyzkouším to příští rok. Játra jsem doposud nedělal.:-|
Odpovědět
Kuldo, mám strach, že nám po pár srazech do příštího roku ztvrdnou :-) :-)
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
Kuldo, mám strach, že nám po pár srazech do příštího roku ztvrdnou [/citace]
A ja mam strach ze mi to rok od roku vice mekne:-(:-(
Odpovědět
To Dorsak: Ono se to tvrdnutí věkem přesouvá na ty játra.:-D:-D:-D
Odpovědět
:-D koukám že játra jsou na pořadu dne....:-D U mně kupodivu zatím............dobrý :-D
Odpovědět
:-D Moje játra ty kluku :-D
Jo a Šroubek poslal fotku z cesty :-D
Odpovědět
:-D NEE má na trajektu terárko.... A tam je zavřenej.....:-D
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...