Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O
Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.
[citace]Dorsak napsal:
To JIMI: Tady to máš.Stačí takto?[/citace]
Díky za foto, akorát by mě ještě zajímalo, jak je ten gaf celkově dlouhý, jaké má ukončení (úchyt do ruky)a nějaké rozměry - typoval bych to tak na desítku kulatinu......8-) Ahoj.
Odpovědět
Jimmi , je to dělaný z toho, co dům dal. 4mm drát B 5 cm ,A je od oka ohlý 10-11 cm. Navařený do trubky, na konci provrtaná a provlíklá šňůra . Madlo ne houby.
Odpovědět
[citace]dedo145 napsal:
2 hook and naki Ale nezapomente,ze to je vyraz pri odjezdu.Druhy dil jej ceka az v zari tak proto je tak zasknureny.A kacenky jsme si neodpustili ani na Titranu [/citace]
Ty brďo Dedo na začátku sezony jak Ti to jde, jasne TO HOOK - všecko na hák...:-D
Odpovědět
To JIMI: 007 alias Bob, Ti dá přesné rozměry.Je to jeho vychytávka.A jdou s tím excelentně vytahovat ryby, hákovat lodě a vytahovat čepice z vody.Zkrátka univerzál....:-(
Jinak zlatý Norsko, tady je kurde pařák jak v létě...
Odpovědět
to Doršák - jo, 007 už tady odepsal, akorát se mi nezdá síla drátu - 4mm? Řekl bych, že to je dost slabé i na nerez drát.....:-?
Už jsi pokřtil moje nerez pilkry? - Kde se zase potloukáš, že tam máš pařák? - Nejsi zase na sumejších na Ebru? :-D:-D:-D
Odpovědět
Používáme je 4 roky bez nutných úprav.Mají krátký oblouk takže ryba 15 kg není žádný problém.Odkoukali jsme to od místních kutrařů, kteří to běžně používají.
Kdepak, musím makat. Takže v Brně o teplotě 20°c.
Odpovědět
Nová nástraha na halibuty? :-D:-D:-D:-D
Jen asi bude potřeba tužších prutů 8-)
Odpovědět
[citace]zelo napsal:
na papriku
[/citace]
Maďarská? :-D Ta je na guláš prý nejlepší :-D:-D:-D Ale já divočáka raději s šípkovou...
Odpovědět
Prvni den lovu mame za sebou.Mam tu 3 lode novacku,takze dnesni den jsem se venoval hlavne vyuce a vysvetlovani.Ale jak to byva v takovych pripadech zvykem,tak prvni nahozeni hned pri vyjezdu z fjordu znamenalo dorsaka asi 75 cm a z amatera se stal razem naruzivy lovec.A to jsme jeste nestihli kapitolu :zdolavani ryb.
Odpovědět
Ale o tom to je.A odvaznemu stesti preje.Takze za cvili se tu budeme citit jak na Soroyi,kdyz se tu budou lapat 90cm kocky
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...