Hasvik, NO
temperature icon -3°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Střední Norsko – Titran 2013

Rybolovní kolegové a taktéž kolegyně , jelikož to máme za "33" zakládám vlákno pod tímto názvem pro tuto sezonu 8-O

Zde bude možné sledovat další příspěvky zatracovaného a oslavovaného DEDO145 v letošní sezoně.

Odpovědět

[citace]Dorsak napsal:

To JIMI: Tady to máš.Stačí takto?[/citace]

Díky za foto, akorát by mě ještě zajímalo, jak je ten gaf celkově dlouhý, jaké má ukončení (úchyt do ruky)a nějaké rozměry - typoval bych to tak na desítku kulatinu......8-) Ahoj.

Jimmi , je to dělaný z toho, co dům dal. 4mm drát B 5 cm ,A je od oka ohlý 10-11 cm. Navařený do trubky, na konci provrtaná a provlíklá šňůra . Madlo ne houby.

[citace]dedo145 napsal:

2 hook and naki Ale nezapomente,ze to je vyraz pri odjezdu.Druhy dil jej ceka az v zari tak proto je tak zasknureny.A kacenky jsme si neodpustili ani na Titranu [/citace]

Ty brďo Dedo na začátku sezony jak Ti to jde, jasne TO HOOK - všecko na hák...:-D

To JIMI: 007 alias Bob, Ti dá přesné rozměry.Je to jeho vychytávka.A jdou s tím excelentně vytahovat ryby, hákovat lodě a vytahovat čepice z vody.Zkrátka univerzál....:-(

Jinak zlatý Norsko, tady je kurde pařák jak v létě...

to Doršák - jo, 007 už tady odepsal, akorát se mi nezdá síla drátu - 4mm? Řekl bych, že to je dost slabé i na nerez drát.....:-?

Už jsi pokřtil moje nerez pilkry? - Kde se zase potloukáš, že tam máš pařák? - Nejsi zase na sumejších na Ebru? :-D:-D:-D

Používáme je 4 roky bez nutných úprav.Mají krátký oblouk takže ryba 15 kg není žádný problém.Odkoukali jsme to od místních kutrařů, kteří to běžně používají.

Kdepak, musím makat. Takže v Brně o teplotě 20°c.

20 ti závidím.

:-( já bych raději těch 6°C a 3" vítr...:-?

Nová nástraha na halibuty? :-D:-D:-D:-D

Jen asi bude potřeba tužších prutů 8-)

na papriku

[citace]zelo napsal:

na papriku

[/citace]

Maďarská? :-D Ta je na guláš prý nejlepší :-D:-D:-D Ale já divočáka raději s šípkovou...

Prvni den lovu mame za sebou.Mam tu 3 lode novacku,takze dnesni den jsem se venoval hlavne vyuce a vysvetlovani.Ale jak to byva v takovych pripadech zvykem,tak prvni nahozeni hned pri vyjezdu z fjordu znamenalo dorsaka asi 75 cm a z amatera se stal razem naruzivy lovec.A to jsme jeste nestihli kapitolu :zdolavani ryb.

A co teprve,kdyz na druhe lodi prisel tento zaber

Ale o tom to je.A odvaznemu stesti preje.Takze za cvili se tu budeme citit jak na Soroyi,kdyz se tu budou lapat 90cm kocky

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!