Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno

Střední Norsko – Jostolen 2013

Ne, že bych chtěl kopírovat Doršáka se založením nového vlákna, ale v loňské sezóně jsme se myslím s Dědo 145 velice dobře doplňovali v komentování úspěchů našich rybářů, ale i potyček s počasím. Vzhledem k tomu, že to mám za 17 (dá-li ten nahoře a povede se mi odjet podle plánu), tak je na čase založit i toto vlákno na nastávající sezónu v Jostolen. Budeme vás průběžně informovat.

to Dedo145 Přeji hodně úspěchů na Titranu.

Došky :-D:-D:-D:-D:-D

Odpovědět

[citace]DOSKY napsal:

A Pepa Čadílek se Štikounem. [/citace]

Gratuluji a obdivuji. 8-)

[citace]DOSKY napsal:

Pěkně Pepo, gratulace. :-)

[citace]DOSKY napsal:

Tak ještě jeden mníček.

[/citace]...že Michala pozdravuje celé Brno a blahopřeje k pěkným úlovkům.

[citace]Eren napsal:

DOSKY napsal:

Tak ještě jeden mníček.

...že Michala pozdravuje celé Brno a blahopřeje k pěkným úlovkům. [/citace]

Vyřídím. :-D:-D:-D:-D:-D

[citace]DOSKY napsal:

Tak se jednak podařilo Pepovi vytáhnout pěkného štikáče - Salmon měl na něj celou dobu spadeno, ale holt jsme ho netrefili. Pozdravuj Pepu, že gratuluji.

Vypadá to u tebe opět na dobrý kolektiv, ale tak suprové lidičky, jako byl kolektiv Staňků s Pepou tam určitě nemáš....... :-D Myslím, že tak úžasné lidi, kteří ti jsou schopni kdykoli a jakkoli s čímkoli pomoct, jsem snad v životě nepotkal....8-) - (čímž bych jim chtěl tímto poděkovat, že jsem s nimi mohl ,,pobejt,, ):-D

Došky,vidím,že sa daří a to je dobře... 8-)

Jak je v Jostolenu ryby neberou?

Dneska trochu fučí, ale už se to uklidňuje, tak uvidíme odpoledne. ;-);-)

My už na ryby kašleme, už chytáme chobotnice :-D:-D:-D:-D

to: Dosky prosím o podání vzkazu Mílovi (takovej velkej chlap) ,toho času plundrujícího vody kolem Jostolenu,že na jeho zprávy a zejména úspěchy čekají z Mařeniček.

Nějak jste se na Jostolenu zasekli,rádi bychom viděli nějaká ta fota, i když ani chobotnička není k zahození. Tak dobré počasí a úspěšný lov.

Včera se docela dařilo. Nachytali jsme mnoho krásných jednoskvrnek a pár mníků okolo metru.

to Došky:pěknej výřad.Kdy se vracíš?Stíháš Hrocha?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.