Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno

Střední Norsko – Jostolen 2013

Ne, že bych chtěl kopírovat Doršáka se založením nového vlákna, ale v loňské sezóně jsme se myslím s Dědo 145 velice dobře doplňovali v komentování úspěchů našich rybářů, ale i potyček s počasím. Vzhledem k tomu, že to mám za 17 (dá-li ten nahoře a povede se mi odjet podle plánu), tak je na čase založit i toto vlákno na nastávající sezónu v Jostolen. Budeme vás průběžně informovat.

to Dedo145 Přeji hodně úspěchů na Titranu.

Došky :-D:-D:-D:-D:-D

Odpovědět

[citace]kulik napsal:

Ten stolek na kuchání je perfektní.[/citace]

Hlavní výhoda je v tom, že se dají připravovat nástražky i ve vlnách - dá se u toho v pohodě sedět a ani to nezavází...:-P

Jednoskvrnky jsou tady opravdu výstavní a to ještě když tak přijde dubl, tak to je na prutu poznat :-D

To JIMMI: Já myslel, že na tom stolku filetuješ rovnou na moři jako Kim. A Ty jej máš na nástržky a nebo i filetování úlovků?:-? Ty jednoskvrnky jsou opravdu krásné.:-D

to Kulík - pokud jsou vlny takové, že se musíš neustále přidržovat zábradlí, asi by jsi ten filetovací nůž nechtěl mít v ruce :-D:-D:-D

Ale jinak se dá použít jak na nástražky, tak i na filetování.....

Halíka ještě nikdo nechytl?

[citace]zdendek napsal:

Halíka ještě nikdo nechytl?[/citace]

Při včerejším výjezdu uvláčel Salmon halíka na Epic od Miloše, ale na ten můj gaf neměl ty správné parametry pro zátěžový test....:-D:-D:-D

Tak to Jimmi musíš na příští sezonu doladit:-D

skoro zabaleno uz jen rano nalodit se a odjezd smer Praha, ale super parta tady byla, super ryby, pocasi, jen to jednou muselo skoncit a tak je duvod se zase tesit na pristi sezonu :-):-)

jeste jedna s mnikama

Tak já se taky přidám. Jeden hezkej mníček ze včerejška. :-P:-P

A Pepa Čadílek se Štikounem. :-D:-D

Hezké kousky, obvzláště ten štikoun. Gratulace lovcům.:-P

Tak ještě jeden mníček.

Ten štikozubec je super tak si musim pockat na nej za rok. JInak mnici paradni, taa doufam ze do pristiho roku doroste nova generace. :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.