Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno

Střední Norsko – Jostolen 2013

Ne, že bych chtěl kopírovat Doršáka se založením nového vlákna, ale v loňské sezóně jsme se myslím s Dědo 145 velice dobře doplňovali v komentování úspěchů našich rybářů, ale i potyček s počasím. Vzhledem k tomu, že to mám za 17 (dá-li ten nahoře a povede se mi odjet podle plánu), tak je na čase založit i toto vlákno na nastávající sezónu v Jostolen. Budeme vás průběžně informovat.

to Dedo145 Přeji hodně úspěchů na Titranu.

Došky :-D:-D:-D:-D:-D

Odpovědět

[citace]maniak napsal:

mira.sta napsal:

Chce to Míru.

[/citace]

jeden 118 druhej 120 a nejvetsi 126 cm

Připadá mi to, jako kdyby byli v kempu jen Staňkovci:-P

To Mira.sta: Gratulace, krásné ryby a pohoda a tak to má být. Někdo psal o vejcích na smaženici a tak se ptám, rostou houby?:-|

[citace]kulik napsal:

To Mira.sta: Gratulace, krásné ryby a pohoda a tak to má být. Někdo psal o vejcích na smaženici a tak se ptám, rostou houby?[/citace][citace]kulik napsal:

To Mira.sta: Gratulace, krásné ryby a pohoda a tak to má být. Někdo psal o vejcích na smaženici a tak se ptám, rostou houby?[/citace]

Rostou, jen asi to bude uz koncit nachazime jen same velke kousky. Dneska ma foukat a taky je potreba udelat oraz tak se pudeme kouknout jestli se nejaky novej kousek neurodil

[citace]kulik napsal:

To Mira.sta: Gratulace, krásné ryby a pohoda a tak to má být. Někdo psal o vejcích na smaženici a tak se ptám, rostou houby?[/citace]Kulíku houby rostou jak je vidět v Norsku a u nás v Čechách taky aspoň u nás na vysočině

To Zdendek: Je to fajn rostou i u nás na Rokycansku. Ptal jsem se jen proto, že do Norska jsem jezdil jen na jaře a příští rok jedu na jaře a ještě na konci srpna a začátku září. :-P

[citace]kulik napsal:

To Zdendek: Je to fajn rostou i u nás na Rokycansku. Ptal jsem se jen proto, že do Norska jsem jezdil jen na jaře a příští rok jedu na jaře a ještě na konci srpna a začátku září. [/citace]Tak to si tam touhle dobou zahoubaříš.

Včera den ve znamení jednoskvrnek :-)

Polakům se moc nechtělo. Jedna malá výjímka :-D

Občas byla na prutu i ryba :-D:-D:-D

Výjezd na otevřené moře nebyl pro slabé nátury ... 8-O

Dnes má funět, tak spočíváme a doufáme, že zítra to doženeme. Asi bude zase gril :-P

Malá ryba taky ryba :-D:-D:-D

Za větru se i toto počítá :-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.