Hasvik, NO
temperature icon -2°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon -0°C
mírné sněžení
Bergen, NO
temperature icon 6°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Střední Norsko – Jostolen 2013

Ne, že bych chtěl kopírovat Doršáka se založením nového vlákna, ale v loňské sezóně jsme se myslím s Dědo 145 velice dobře doplňovali v komentování úspěchů našich rybářů, ale i potyček s počasím. Vzhledem k tomu, že to mám za 17 (dá-li ten nahoře a povede se mi odjet podle plánu), tak je na čase založit i toto vlákno na nastávající sezónu v Jostolen. Budeme vás průběžně informovat.

to Dedo145 Přeji hodně úspěchů na Titranu.

Došky :-D:-D:-D:-D:-D

Odpovědět

[citace]maniak napsal:

mira.sta napsal:

Chce to Míru.

[/citace]

jeden 118 druhej 120 a nejvetsi 126 cm

Připadá mi to, jako kdyby byli v kempu jen Staňkovci:-P

To Mira.sta: Gratulace, krásné ryby a pohoda a tak to má být. Někdo psal o vejcích na smaženici a tak se ptám, rostou houby?:-|

[citace]kulik napsal:

To Mira.sta: Gratulace, krásné ryby a pohoda a tak to má být. Někdo psal o vejcích na smaženici a tak se ptám, rostou houby?[/citace][citace]kulik napsal:

To Mira.sta: Gratulace, krásné ryby a pohoda a tak to má být. Někdo psal o vejcích na smaženici a tak se ptám, rostou houby?[/citace]

Rostou, jen asi to bude uz koncit nachazime jen same velke kousky. Dneska ma foukat a taky je potreba udelat oraz tak se pudeme kouknout jestli se nejaky novej kousek neurodil

[citace]kulik napsal:

To Mira.sta: Gratulace, krásné ryby a pohoda a tak to má být. Někdo psal o vejcích na smaženici a tak se ptám, rostou houby?[/citace]Kulíku houby rostou jak je vidět v Norsku a u nás v Čechách taky aspoň u nás na vysočině

To Zdendek: Je to fajn rostou i u nás na Rokycansku. Ptal jsem se jen proto, že do Norska jsem jezdil jen na jaře a příští rok jedu na jaře a ještě na konci srpna a začátku září. :-P

[citace]kulik napsal:

To Zdendek: Je to fajn rostou i u nás na Rokycansku. Ptal jsem se jen proto, že do Norska jsem jezdil jen na jaře a příští rok jedu na jaře a ještě na konci srpna a začátku září. [/citace]Tak to si tam touhle dobou zahoubaříš.

Včera den ve znamení jednoskvrnek :-)

Polakům se moc nechtělo. Jedna malá výjímka :-D

Občas byla na prutu i ryba :-D:-D:-D

Výjezd na otevřené moře nebyl pro slabé nátury ... 8-O

Dnes má funět, tak spočíváme a doufáme, že zítra to doženeme. Asi bude zase gril :-P

Malá ryba taky ryba :-D:-D:-D

Za větru se i toto počítá :-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Petr Šenkýř Půjčovna minibusů
Zdarec Naki, bylo by možné půjčit...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!