Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 21°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
skoro jasno

Střední Norsko – Jostolen 2013

Ne, že bych chtěl kopírovat Doršáka se založením nového vlákna, ale v loňské sezóně jsme se myslím s Dědo 145 velice dobře doplňovali v komentování úspěchů našich rybářů, ale i potyček s počasím. Vzhledem k tomu, že to mám za 17 (dá-li ten nahoře a povede se mi odjet podle plánu), tak je na čase založit i toto vlákno na nastávající sezónu v Jostolen. Budeme vás průběžně informovat.

to Dedo145 Přeji hodně úspěchů na Titranu.

Došky :-D:-D:-D:-D:-D

Odpovědět

To Kliknis: pěkné ryby! ;-)

Koukám, že máte i jednoskvrnky. Náhoda nebo cíleně? Rád bych taky v září nějakou chytil!!! :-):-):-)

[citace]Salmon napsal:

To Kliknis: pěkné ryby!

Koukám, že máte i jednoskvrnky. Náhoda nebo cíleně? Rád bych taky v září nějakou chytil!!!

[/citace]

Ukážu ti kam jsem na ně jezdil já. ;-)

[citace]Salmon napsal:

To Kliknis: pěkné ryby!

Koukám, že máte i jednoskvrnky. Náhoda nebo cíleně? Rád bych taky v září nějakou chytil!!!

[/citace]

Nejdřív to byla náhoda, ale pak jsme tam zůstali a už to bylo cíleně, nachytali jsme jich skoro celou bednu od 60-75cm.

Chytali jsme je na stříbrnej pilkr v 65m.

to Kliknis

Ukažte Láďovi na mapě, kde jste je chytali, ať můžeme radit fundovaně ostatním rybářům. Jinak jednoskvrna okolo 70 cm je už hezká ryba. Taky jsme chytali přibližně tak veliké. :-P:-P:-P:-P

[citace]DOSKY napsal:

to Kliknis

Ukažte Láďovi na mapě, kde jste je chytali, ať můžeme radit fundovaně ostatním rybářům. Jinak jednoskvrna okolo 70 cm je už hezká ryba. Taky jsme chytali přibližně tak veliké. [/citace]

Provedu pane vedoucí...;-):-)

Dal bych mapku sem, ale neumim to tam zakreslit.

Nevadí, když to budou vědět delegáti, tak ti již ostatním poradí. Díky. :-D:-D:-D:-D:-D

Zdar , opět jedno malé hlášení, dnes se asi snad v klidu dostaneme na vodu. Včera už jsme jezdili i ve větru 12m/s, hrůza a děs. Jeli jsme k bývalé poště na halíka a kupodivu se jeden obětoval..:-D

Radost obrovská, ani mi v tom počasí nevadilo, že má "jen 83cm"....;-);-)

Tak to jsi dobrej v takovém větru vyjet a proto Tě Poseidon obdaroval. Gratulace a hodně takových, ale větších.:-P

Dostalo se mi do ruky pár foteček z minulého turnusu. ;-);-);-);-)

Došky,Ty, ty ryby snad kupuješ...:-D:-D:-D:-D

Super...8-)8-)8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.