Hasvik, NO
temperature icon -7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Střední Norsko – Jostolen 2013

Ne, že bych chtěl kopírovat Doršáka se založením nového vlákna, ale v loňské sezóně jsme se myslím s Dědo 145 velice dobře doplňovali v komentování úspěchů našich rybářů, ale i potyček s počasím. Vzhledem k tomu, že to mám za 17 (dá-li ten nahoře a povede se mi odjet podle plánu), tak je na čase založit i toto vlákno na nastávající sezónu v Jostolen. Budeme vás průběžně informovat.

to Dedo145 Přeji hodně úspěchů na Titranu.

Došky :-D:-D:-D:-D:-D

Odpovědět

Začíná foukat, ale přesto pár hezkých rybiček.

Dá se říci, že poslední den rybolovu tohoto turnusu. Protože to co přivezli dneska budou filetovat do rána. Skoro jim to až nezávidím. :-D:-D:-D:-D

Nádherný keleři. Neni co dodat. Jenom gratulace:-P PS Došky , na co vzal ten halibut?

to Pen

Na celého malého kelera. :-D:-D:-D A díky za gratulace. Konečně po loňské rozfoukané sezóně, kterou jste zažili všichni co do Norska jezdíte, si to letos zasloužíte. :-D:-D:-D:-D:-D

[citace]DOSKY napsal:

to Pen

Na celého malého kelera. A díky za gratulace. Konečně po loňské rozfoukané sezóně, kterou jste zažili všichni co do Norska jezdíte, si to letos zasloužíte. [/citace] Dík. Jinak my jsme loni měli na vítr fakt kliku. 14 dnů pobyt a 13 dnů na moři. Ale na Vikně na konci srpna.

to Pen

To jste měli kliku a byli jste jedni z mála.;-);-);-)

Došky,já ještě do noťase nenainstaloval Skipe..8-O8-O

Dosky: Moc krásné úlovky a gratulace všem a hlavně Tobě, neboť jsi všem jistě správně poradil a to je základ úspěchu.:-P

[citace]kulik napsal:

Dosky: Moc krásné úlovky a gratulace všem a hlavně Tobě, neboť jsi všem jistě správně poradil a to je základ úspěchu.[/citace]

Děkuji, ale moje zásluha to zase až tak není. Samozřejmě se snažíme klientům poradit kam na ně, ale od toho tu je zejména delegát Láďa. Já, bohužel již pátý den ležím v posteli s chřipkou. Dnes snad již vylezu, už je mi lépe, ale na 100% to ještě není. :-x:-x:-x Dnes už, ale musím. Klienti předávají lodě, balí a zítra ráno se nám mění turnusy.;-);-)

Došky to je málo SLIVOVICE !!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]kikibut napsal:

Došky to je málo SLIVOVICE !!!!!!!!!!!!![/citace]

To je málo Slivovice Došky :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Sim napsal: Dnes vyrazil nás delegát...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!