Hasvik, NO
temperature icon 8°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 25°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 17°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Střední Norsko – Jostolen 2013

Ne, že bych chtěl kopírovat Doršáka se založením nového vlákna, ale v loňské sezóně jsme se myslím s Dědo 145 velice dobře doplňovali v komentování úspěchů našich rybářů, ale i potyček s počasím. Vzhledem k tomu, že to mám za 17 (dá-li ten nahoře a povede se mi odjet podle plánu), tak je na čase založit i toto vlákno na nastávající sezónu v Jostolen. Budeme vás průběžně informovat.

to Dedo145 Přeji hodně úspěchů na Titranu.

Došky :-D:-D:-D:-D:-D

Odpovědět

[citace]kveta90 napsal:

To Došky, paráda, krásné úlovky, pomalu začínám mít obavu jestli nám tam ještě něco zbyde, když letos vyrážíme na Hitru až koncem srpna. Ale nevadí, všem to moc přeji. V nejhorším se budeme kochat krásou norských fjordů....

[/citace]

Já si Květo myslím, že zbude. Letos je fakt super sezóna. Tak jak jsme si to v loňském roce užili s větrem, tak letos nám to zatím vychází nádherně. Je krásné počasí a chytají se fakt velké ryby. :-P:-P8-)8-)

To Došky, tak to jsem ráda, ať se daří i nadále a my se máme na co těšit. Užívejte si toho všichni co milují NR plnými doušky a ať i nadále berou!

:-D:-D:-D

Jostoleňáci kde jste všicni?:-(

Zdendo, teď momentálně venku fučí, takže jsou doma a odpočívají po svém včerejším prvním rybolovu. :-D:-D:-D

První den, hned po příjezdu sedmého turnusu se opět zadařilo. Treska obecná rybáře Oldy Janouška je fakt slušná. :-):-) 123 cm a 15 kg.

to Došky:letos se fakt daří.Pěknej macek...:-P

[citace]mara45 napsal:

to Došky:letos se fakt daří.Pěknej macek...[/citace]

Čau Máro, musím říci, že takovou sezónu jsme snad ještě nezažili. Denně se vozí ryby přes metr a to v počtech pět, šest a více kusů na jedné lodi za jeden výjezd. Je to fakt nádhera. Jakmile budeme mít zase nějaké fotky, tak je sem dám. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]DOSKY napsal:

mara45 napsal:

to Došky:letos se fakt daří.Pěknej macek...

Čau Máro, musím říci, že takovou sezónu jsme snad ještě nezažili. Denně se vozí ryby přes metr a to v počtech pět, šest a více kusů na jedné lodi za jeden výjezd. Je to fakt nádhera. Jakmile budeme mít zase nějaké fotky, tak je sem dám. [/citace]

Došky,jestli to není tím,že jsem tě včera vzbudil...:-D:-D:-D.Jinak gratulace..je to super...

Zdůůůž,my zítra už zvedáme kotvy,odjíždíme o půl dne dřív....

jedna plosinova:-)

To Dosky: Krásné ryby. Gratulace všem a hodně úspěchu v dalších dnech. Na srazech musíš pak povyprávět podrobnosti.

duha v Jostolenu

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.