Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno

Střední Norsko – Jostolen 2013

Ne, že bych chtěl kopírovat Doršáka se založením nového vlákna, ale v loňské sezóně jsme se myslím s Dědo 145 velice dobře doplňovali v komentování úspěchů našich rybářů, ale i potyček s počasím. Vzhledem k tomu, že to mám za 17 (dá-li ten nahoře a povede se mi odjet podle plánu), tak je na čase založit i toto vlákno na nastávající sezónu v Jostolen. Budeme vás průběžně informovat.

to Dedo145 Přeji hodně úspěchů na Titranu.

Došky :-D:-D:-D:-D:-D

Odpovědět

Nory vyhanet nemusis, ale ty bys mel vyrazit na vodu. Prece nechces vsechno kupovat po navratu v Makru :-D:-D:-D:-D:-D

O cem nam budes na srazu vypravet??? :-D:-D:-D:-D

2 Pafka

no pak bude přece vyprávět o frontách :-D:-D:-D:-D

Fronty nás nezajímají:-D:-D:-D:-D

[citace]Pafka napsal:

Nory vyhanet nemusis, ale ty bys mel vyrazit na vodu. Prece nechces vsechno kupovat po navratu v Makru

O cem nam budes na srazu vypravet??? [/citace]

Já mám času habakuk. :-D:-D:-D:-D:-D:-D Dneska se to začíná klidnit a předpověď je zatím optimistická. :-P:-P:-P:-P:-P:-P Tak já snad nakonec budu muset na ty ryby vyrazit. ;-);-);-);-);-);-)

[citace]DOSKY napsal:

Já mám času habakuk. Dneska se to začíná klidnit a předpověď je zatím optimistická. Tak já snad nakonec budu muset na ty ryby vyrazit. [/citace]

A už máš teda aspoň navázáno? :-D:-D:-D:-D:-D

To MifakM

Ještě nee. Vždyť jsem psal, že mám čas. Zítra navážu, ...... :-D:-D:-D:-D

Nezodpovědný přístup Došky :-D:-D:-D:-D:-D:-D

[citace]DOSKY napsal:

To MifakM

Ještě nee. Vždyť jsem psal, že mám čas. Zítra navážu, ...... [/citace]

...pozitri nahodim, popozitri mozna neco chytim, pak prodam kravku ... :-) :-) :-)

[citace]Pafka napsal:

DOSKY napsal:

To MifakM

Ještě nee. Vždyť jsem psal, že mám čas. Zítra navážu, ......

...pozitri nahodim, popozitri mozna neco chytim, pak prodam kravku ... [/citace]Nebo mu postupně s každýho turnusu něco nachytáme:-D:-D:-D

Zvláštní druh ten Došky, pouze lodník - asi začátečník a na vodu se mu nechce, či coooo....

[citace]Hoop napsal:

Zvláštní druh ten Došky, pouze lodník - asi začátečník a na vodu se mu nechce, či coooo....[/citace]On se musí otrkat.:-D

[citace]Hoop napsal:

Zvláštní druh ten Došky, pouze lodník - asi začátečník a na vodu se mu nechce, či coooo....[/citace]

Vidím to zle. Asi budu muset fakt na vodu nebo mě vyloučíte z klubu. :-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?

[citace]Hoop napsal:

Zvláštní druh ten Došky, pouze lodník - asi začátečník a na vodu se mu nechce, či coooo....[/citace]

Mě degradovali. Víš kde já už moh bejt? :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

[citace]DOSKY napsal:

Hoop napsal:

Zvláštní druh ten Došky, pouze lodník - asi začátečník a na vodu se mu nechce, či coooo....

Mě degradovali. Víš kde já už moh bejt? [/citace]

..degradovali?... s podobným obličejem jsem tady nikdy předtím nikoho neviděl...

Na vodu musíš, kvůli raportu...

Rozmysli si...rozmysli...na své dobro pomysli...

Jsem si toho vědom a stydím se. To víš, ale jako nováček vím, že ve větru 17+ se nevyjíždí. 8-O8-O8-O8-O8-O

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.