Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Střední Norsko – Jostolen 2013

Ne, že bych chtěl kopírovat Doršáka se založením nového vlákna, ale v loňské sezóně jsme se myslím s Dědo 145 velice dobře doplňovali v komentování úspěchů našich rybářů, ale i potyček s počasím. Vzhledem k tomu, že to mám za 17 (dá-li ten nahoře a povede se mi odjet podle plánu), tak je na čase založit i toto vlákno na nastávající sezónu v Jostolen. Budeme vás průběžně informovat.

to Dedo145 Přeji hodně úspěchů na Titranu.

Došky :-D:-D:-D:-D:-D

Odpovědět

Slavo už je doma. Jedině že by se otočil a jel tam znova:-D

Zdravím Vás kamaráti Norkovia, tak konečne pri funkčnom počítači. Podarilo sa mi totiž zabudnúť doma napajaci kábel k počítaču, preto report až teraz. Takže, cesta do Norska bez problémov, spievať sa začalo hneď po nastupení do autobusu. Žiadni colníci ani policajti nás nezastavili, no proste pohoda. Po ubytovaní a patričnom posilnení sa to rozbehlo. Musím skonštatovať že z našej pertie - 13 ľudí sme si zachytali všetci a každý si chytil svoj osobný rekord, naša spolubojovníčka Erika nám dala na frak a vytiahla halibúta 108cm a 13kg!!!!. Vytiahlo sa dosť rýb nad jeden meter a čo bolo dôležité nemuselo sa chodiť ďaleko na more. Za 20 minút sme boli na lovných miestach a chytať sa dalo tak na hlbkach ako aj na platniach.Samozrejme. že pár dní bolo aj zlé počasie, ktoré sme využili na na prívlač z brehu - pod mostom. Ťahať makrely na udčku 5až 15g bolo ozaj zážitkom,nehovoriac keď sa mi zavesila na udčku ihlica - to bolo divadlo. Veterné počasie bolo dobré aj na nové družobné vzťahy, ktoré sa pri grilovaní a speve utužovali jedná radosť. Naši nemeckí kolegovia na začiatku len neveriacky krútili hlavami no neskôr sa dokonca snažili aj s nami spievať. Cesta naspäť až na malé zdržanie kvôli pichnutej pneumatike bez problémov. Ryby sme doviezli zamrznuté domov až na Slovensko. Takže SMOLA hodnotenie za 1.!!!!!!

[citace]mara45 napsal:

to Dosky:krásnej poláček.Jestli byl na vláčku,tak to musela být pěkná jízda.[/citace]

Samozřejmě, že byl na vláčku. A byl to mazec. Museli jsme chladit naviják. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Včera byla rybačka o něco horší, ale přesto jsme něco čapli.

[citace]DOSKY napsal:

[/citace][citace]DOSKY napsal:

Včera byla rybačka o něco horší, ale přesto jsme něco čapli.[/citace]

Už ti budu závidět jen týden ...:-D

[citace]Sim napsal:

DOSKY napsal:

DOSKY napsal:

Včera byla rybačka o něco horší, ale přesto jsme něco čapli.

Už ti budu závidět jen týden ...[/citace]

Zavoláme Doškymu přes Skipe jak budem na Soroya,potom bude závidět on...:-D:-D:-D

Došky super čepice, parádní kontrast s pozadím :-P

To ma, kdyby ho lovil vrtulnik :-) :-)

Dnes se zadařilo Tresky obecné od 1m -1,2m.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!