Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 16°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Střední Norsko – Jostolen 2013

Ne, že bych chtěl kopírovat Doršáka se založením nového vlákna, ale v loňské sezóně jsme se myslím s Dědo 145 velice dobře doplňovali v komentování úspěchů našich rybářů, ale i potyček s počasím. Vzhledem k tomu, že to mám za 17 (dá-li ten nahoře a povede se mi odjet podle plánu), tak je na čase založit i toto vlákno na nastávající sezónu v Jostolen. Budeme vás průběžně informovat.

to Dedo145 Přeji hodně úspěchů na Titranu.

Došky :-D:-D:-D:-D:-D

Odpovědět

A strýcu vod prahy,kdy začneš konečně chytat ty?:-D:-D:-D

[citace]Pafka napsal:

Slavo, velká gratulace, pěkné kousky

Byly zapity repáčikem? [/citace]

Došky pozdravuj Slava...8-)8-)

[citace]mikulcak napsal:

A strýcu vod prahy,kdy začneš konečně chytat ty?[/citace]

Já mám ještě čas. Teď mi přijedou parťáci, tak se na to vrhnu. 8-)8-):-D:-D:-):-)

Tak ten vrh chcu vidět:-D

Možná bych taky měl poslat nějakou fotku z Prahy, že se tu neflákám:-D:-D:-D

[citace]Jiran napsal: Možná bych taky měl poslat nějakou fotku z Prahy, že se tu neflákám[/citace]

to Jiran:já Ti udělám fotku U Hrocha s kolenem,ať vidí,že se fakt neflákáš...:-D:-P:-(

Tak nám končí další turnus. Dnes bude trochu šrumec s výměnou posádek a pak začneme opět s informacemi a fotografiemi úlovků. :-P:-P

Dorazil nám 6tý turnus. Probíhá ubytování, počáteční rozprava, předávání lodí a hurá na moře. :-D:-D:-D:-D

Mník 130 cm, 12,5 kg.

Dnes se opět zadařilo. Nachytali jsme všichni docela slušné ryby. Na naší lodi se podařilo chytit pár pěkných Polacků. Pro ukázku tento měl rovný metr.

Jen co vymámím fotky z ostatních posádek, co fotili na vodě, dám sem další.

Pochvala, moc pěkné ryby. A lovcům mnoho takových a i větších.

to Dosky:krásnej poláček.Jestli byl na vláčku,tak to musela být pěkná jízda.

tak Slavo jel jsi tam zpívat, nebo také chytáš ryby???? :-E

Nestíhá všechno najednou, pochop to! Zpívat, popíjet, chytat ryby, filetovat a psát nejde přeci najednou a pokud tam jsou ještě frajarky s černyma očima, tak to už vůbec ne!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.