Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 16°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Střední Norsko – Jostolen 2013

Ne, že bych chtěl kopírovat Doršáka se založením nového vlákna, ale v loňské sezóně jsme se myslím s Dědo 145 velice dobře doplňovali v komentování úspěchů našich rybářů, ale i potyček s počasím. Vzhledem k tomu, že to mám za 17 (dá-li ten nahoře a povede se mi odjet podle plánu), tak je na čase založit i toto vlákno na nastávající sezónu v Jostolen. Budeme vás průběžně informovat.

to Dedo145 Přeji hodně úspěchů na Titranu.

Došky :-D:-D:-D:-D:-D

Odpovědět

Šroubek prý plave jako "hasák":-D:-D:-D

[citace]sroubek282 napsal: DOSKY napsal:

komar napsal:

ahoj.zdravim Dosky.Vykoupame se spolu,taky neumim plavat,ale mam oblek a mirove by me to neodpustily.

Já plavat umím, ale tady se mi fakt moc nechce.

Ale budeš muset mladíku...,když Jiřan,tak Ty taky,jste přece Team....

Už se těším na foto....

Ogaři,kdo chce ještě vidět,jak se Došky koupe v Norsku?????Určitě nebudu sáááám....,že mám pravdu...

Pokud pošleš fotku,že jsi se koupal v moři,tak já ze Soroya taky!!!!![/citace]No šroubku ty máš tedy odvahu.:-)

[citace]Jiran napsal:

Šroubek prý plave jako "hasák"[/citace]

Tomu i věřím :-D:-D:-D

Ale už nám předvedl, že jako krmič rybyček je nepřekonatelný, tak třeba by zněj mohl být i druhý Venclovský. Jen by místo La Manche obeplaval Soroy :-D:-D:-D

To víš, on už delší dobu trénuje plavání ve vojenském prostoru v loužích po tancích:-D

2 Jiřan

A není to spíš po té jeho 4-kolce? :-D:-D:-D:-D

Tak to mě fakt nenapadlo:-D

Přesto si ale myslím, že ta ukazovaná čtyřkolka nemohla být Péti:-(

S tou dětskou na elektrický pohon by moc veklé koleje nenadělal:-P:-P:-P

Mu by to stačilo 8-)8-O:-D:-D:-D

[citace]MifakM napsal:

2 mara

Neboj šroubek má sice větší hustotu než voda [/citace]

Pozor. Pokud by u šroubku byla výrobní vada tak by v hlavě mohla být vzduchová bublina a při troše snahy by mohl i plavat.:-D

Vy tomu Šroubkovi teda dáváte:-D:-D:-D

Ja osobne nepoznám sroubek 282, ale mne sa -podľa jeho príspevkov- nezdá že by bol Made in China, teda nekvalitný výrobok. Neverím, že má v hlave bublinu.:-D:-D:-D

[citace]vojtko napsal: Ja osobne nepoznám sroubek 282, ale mne sa -podľa jeho príspevkov- nezdá že by bol Made in China, teda nekvalitný výrobok. Neverím, že má v hlave bublinu.[/citace]

to vojtko:no v hlavě bublinu nemá,ale jak jsem ho viděl pít,tak má asi dutý nohy...:-D

[citace]mara45 napsal:

vojtko napsal: Ja osobne nepoznám sroubek 282, ale mne sa -podľa jeho príspevkov- nezdá že by bol Made in China, teda nekvalitný výrobok. Neverím, že má v hlave bublinu.

to vojtko:no v hlavě bublinu nemá,ale jak jsem ho viděl pít,tak má asi dutý nohy...[/citace]

:-D :-D :-D To zase bude boj, až si to přečte :-D :-D :-D

Jo, a ty rukávky a kruh bych si pro něho půjčil, s delfínkem se bude vyjímat :-D :-D

Jiřane, ten Došky nějak nefotí, co? Asi se koupe a kašle na reklamu :-) :-) :-)

Asi není co pořádného fotit. Před hodinou jsem dostal informaci, že včera byly velké vlny a na Hitře se nedostali pořádně na moře. A dnes je to zrcadlo. Tedy střídání počasí. A Protože Smola je vedle tak to bude asi stejné. Méně záběrů a menší tresky. Mám to od osoby, která tam nezná všechna místa a na lodi je s úplným nováčkem. Mobil jeho foto mě má posílat fota a zatím čekám.

[citace]mara45 napsal:

to vojtko:no v hlavě bublinu nemá,ale jak jsem ho viděl pít,tak má asi dutý nohy...[/citace]

Ty jo, kdyby náhodou žuchnul na hloubce do vody, tak mu teda trčí nad hladinou jen nohy? Taková malá bójka? :-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.