Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -9°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Střední Norsko – Jostolen 2013

Ne, že bych chtěl kopírovat Doršáka se založením nového vlákna, ale v loňské sezóně jsme se myslím s Dědo 145 velice dobře doplňovali v komentování úspěchů našich rybářů, ale i potyček s počasím. Vzhledem k tomu, že to mám za 17 (dá-li ten nahoře a povede se mi odjet podle plánu), tak je na čase založit i toto vlákno na nastávající sezónu v Jostolen. Budeme vás průběžně informovat.

to Dedo145 Přeji hodně úspěchů na Titranu.

Došky :-D:-D:-D:-D:-D

Odpovědět

uz se nam to blizi kdo jede v patek?:-D

[citace]sroubek282 napsal:

Došky,když Jiřan v plavkách,tak Ty určitě taky....to chcu vidět...,ale stačí až zítra,jak se ubytuješ,protože vím,v kolik budeš na místě...[/citace]

Já jsem neplavec. :-D:-D:-D:-D:-D

[citace]mira.sta napsal:

uz se nam to blizi kdo jede v patek?[/citace]

Těším se na vás u busu:-D

Dosky to neva vem si obleček:-D:-D:-D8-)

Tak dnes nám tady trochu fouká, takže většina lodí je doma v přístavu. Předpověď na zítřek je však víc než příznivá. Tak pevně věřím, že si všichni opět krásně zachytají.:-P:-P:-P:-P:-P

miro.doufam,ze si zaplavu

ahoj.zdravim Dosky.Vykoupame se spolu,taky neumim plavat,ale mam oblek a mirove by me to neodpustily.

podle predpovedi bude docela teplo tak ja si s vamam taky snad zaplavu:-D:-)

[citace]komar napsal:

ahoj.zdravim Dosky.Vykoupame se spolu,taky neumim plavat,ale mam oblek a mirove by me to neodpustily.[/citace]

Já plavat umím, ale tady se mi fakt moc nechce. :-D:-D:-D:-D

[citace]DOSKY napsal:

komar napsal:

ahoj.zdravim Dosky.Vykoupame se spolu,taky neumim plavat,ale mam oblek a mirove by me to neodpustily.

Já plavat umím, ale tady se mi fakt moc nechce. [/citace]

Ale budeš muset mladíku...:-D:-D:-D:-D,když Jiřan,tak Ty taky,jste přece Team....

Už se těším na foto....:-D:-D:-D

Ogaři,kdo chce ještě vidět,jak se Došky koupe v Norsku?????Určitě nebudu sáááám....:-D:-D:-D,že mám pravdu...8-)8-)8-)

Pokud pošleš fotku,že jsi se koupal v moři,tak já ze Soroya taky!!!!!;-);-);-);-);-)

2 sroubek

kdyby DOSKY byla aspon pekna zenska, ale skaredej chlap? :-D:-D:-D:-D:-D

A to jste jeste nevideli plavat Sroubka. Nebojte, ze Soroyi budou fotky se Sroubkem pod hladinou, na hladine i nad hladinou :-D:-D:-D:-D:-D:-D

To bude zase seriál:-D:-D:-D

[citace]Pafka napsal: A to jste jeste nevideli plavat Sroubka. Nebojte, ze Soroyi budou fotky se Sroubkem pod hladinou, na hladine i nad hladinou [/citace

to Pafka:nemám ti vzít od dětí rukávky?Šroubkovi by se hodily.Taky mám pěknej kruh s delfínem...

2 mara

Neboj šroubek má sice větší hustotu než voda, ale on půjde jen tam, kde ji bude mít pouze nad kolena :-D:-D:-D

Do brouzdaliště :-P:-P:-P

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!