Hasvik, NO
temperature icon -7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Střední Norsko – Jostolen 2013

Ne, že bych chtěl kopírovat Doršáka se založením nového vlákna, ale v loňské sezóně jsme se myslím s Dědo 145 velice dobře doplňovali v komentování úspěchů našich rybářů, ale i potyček s počasím. Vzhledem k tomu, že to mám za 17 (dá-li ten nahoře a povede se mi odjet podle plánu), tak je na čase založit i toto vlákno na nastávající sezónu v Jostolen. Budeme vás průběžně informovat.

to Dedo145 Přeji hodně úspěchů na Titranu.

Došky :-D:-D:-D:-D:-D

Odpovědět

[citace]mara45 napsal:

to Došky:kdy vyrážíš?Ať vyjde počasí a per sem info a fotky.[/citace]

Zítra ve 13,50 z Ruzyně. Vlastně z letiště V.H. :-):-):-)

118cm 23kg

[citace]DOSKY napsal:

mara45 napsal:

to Došky:kdy vyrážíš?Ať vyjde počasí a per sem info a fotky.

Zítra ve 13,50 z Ruzyně. Vlastně z letiště V.H. [/citace]Došky budeš tady 17.6.?

Zdendo, Došky bude v Jostolenu měsíc, takže když bys něco potřeboval jsem ti k dispozici já :-D

Ještě jednou zareaguji na invektivy některých mých "přátel";-), příští pobyt v Jostolenu nebudu dělat nic jiného v kempu než fotit, fotit, fotit a ani se nebudu už koupat :-P

Váš Jiřan

[citace]Jiran napsal:

Zdendo, Došky bude v Jostolenu měsíc, takže když bys něco potřeboval jsem ti k dispozici já [/citace]To já se ptal jen jestli se zůčastní kolena. Jinak se rád na Tebe obrátím :-D

[citace]zdendek napsal:

Jiran napsal:

Zdendo, Došky bude v Jostolenu měsíc, takže když bys něco potřeboval jsem ti k dispozici já To já se ptal jen jestli se zůčastní kolena. Jinak se rád na Tebe obrátím [/citace]

Dám si koleno s tebou:-D

[citace]Jiran napsal: Ještě jednou zareaguji na invektivy některých mých "přátel", příští pobyt v Jostolenu nebudu dělat nic jiného v kempu než fotit, fotit, fotit a ani se nebudu už koupat

Váš Jiřan[/citace]No jak tak koukám,tak se nás letos koupalo docela hodně.:-D:-D:-D

[citace]Jiran napsal:

zdendek napsal:

Jiran napsal:

Zdendo, Došky bude v Jostolenu měsíc, takže když bys něco potřeboval jsem ti k dispozici já To já se ptal jen jestli se zůčastní kolena. Jinak se rád na Tebe obrátím

Dám si koleno s tebou[/citace]Tak dobře. Doufám že mi to vyjde a přijedu

Polak 95 cm,6,5 kg.

Došky,když Jiřan v plavkách,tak Ty určitě taky....to chcu vidět...:-D:-D:-D,ale stačí až zítra,jak se ubytuješ,protože vím,v kolik budeš na místě...:-D:-D:-D

[citace]sroubek282 napsal: Došky,když Jiřan v plavkách,tak Ty určitě taky....to chcu vidět...,ale stačí až zítra,jak se ubytuješ,protože vím,v kolik budeš na místě...[/citace]

Jo tak na to se taky těším...:-D:-D:-D

To víte, když má někdo atletickou postavu jako já, tak se za to nemusí stydět:-D:-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Sim napsal: Dnes vyrazil nás delegát...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!