Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -6°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Střední Norsko – Jostolen 2013

Ne, že bych chtěl kopírovat Doršáka se založením nového vlákna, ale v loňské sezóně jsme se myslím s Dědo 145 velice dobře doplňovali v komentování úspěchů našich rybářů, ale i potyček s počasím. Vzhledem k tomu, že to mám za 17 (dá-li ten nahoře a povede se mi odjet podle plánu), tak je na čase založit i toto vlákno na nastávající sezónu v Jostolen. Budeme vás průběžně informovat.

to Dedo145 Přeji hodně úspěchů na Titranu.

Došky :-D:-D:-D:-D:-D

Odpovědět

Tak v kempu máme 4. turnus a je vidět, že se jim daří. :-D:-D:-D:-D

[citace]whiskey napsal:

Tak potom Spišská borovička to istí. Verím že Láďa bude na nás dobre pripravený a niečo vydrží. My trénujeme poctivo už tri mesiace na prípravných stretnutiach. Ale repáčik je repáčik. Neboj Dosky jedna fľaštička bude odložená až do tvojho príchodu.

Díky za prianie Salmone.

To: Zdendek -Dúfam že pri striedaní budeme mať aspoň chvíľu čas na pokec a na panáka.

Za 9 !!!!!!!!!!!!!!![/citace]

Slavo neboj, Laďa má dutý nohy a něco vydrží, taky trénuje pravidelně, tak nemusíš mít strach. My jsme dnes dorazili domů,při odjezdu počasí jak v Itálii a přijeli jsme do Anglie. Už chybí jen pes baskervilský. Tobě i celé partě přeji klidnou hladinu a hladové ryby. Tak si to užijte. Příště snad pojedem ve stejném termínu Za Yelow team Milan

No, tak jsem tady:-D a střízlivý:-)

Moc fotografií jsem já osobně nenafotil a neposlal, ale za to jsme našli s kolegou několik žhavých lokalit, které jsem předal dalším rybářům a výsledky jste již mohli sami vidět. Opravdu to není z některými účastníky jednoduché, co se týče získání aktuálních fotografií. Nicméně, mám slíbeno, že po příjezdu domů nám je pošlou a my je na stránky umístíme. Třetí turnus se nachytalo hodně ryb přes metr, ale ne každý rybář se rád fotí:-(

Jiřan

:-D

[citace]Jiran napsal:

No, tak jsem tady a střízlivý

Moc fotografií jsem já osobně nenafotil ...

[/citace]

Ještě, že jsi si svého prohřešku vědom.

Včera se tu objevila první makrela ale bohužel mi vypadla u lodi

Ze by uz prvni pruzkumnik dorazil :-)

Tak další krásná fotka:-D

I já s Poláčkem:-D

I Hokynář chytil pěknou rybu :-P

Keler 121 cm,12,5 kg.

Odtahová služba v Jostolenu:-D

Tak ten keler teda je... Blahopřeju:-P

letos to vypada neuveritelne, sakra at to jeste nejakej tejden vydrziiiii :-):-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno