Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 21°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
skoro jasno

Střední Norsko – Jostolen 2013

Ne, že bych chtěl kopírovat Doršáka se založením nového vlákna, ale v loňské sezóně jsme se myslím s Dědo 145 velice dobře doplňovali v komentování úspěchů našich rybářů, ale i potyček s počasím. Vzhledem k tomu, že to mám za 17 (dá-li ten nahoře a povede se mi odjet podle plánu), tak je na čase založit i toto vlákno na nastávající sezónu v Jostolen. Budeme vás průběžně informovat.

to Dedo145 Přeji hodně úspěchů na Titranu.

Došky :-D:-D:-D:-D:-D

Odpovědět

Počasí dnes nic moc, ale sem tam se nějaká ryba povedla.

Gratuluji k pěknému úlovku. Je vidět že jste správný mořský vlci že tomu neslevíte i když fouká. V kterých místech to bylo?

Došky nespi - dnes ani čárka :-(

Jiřan to komentovat z Práglu nestíhá :-)

Karlos,kde jsou ti krásní mníci??Kam se letos schovali?Nebo!

To karelsvoboda: Gratulace moc hezký úlovek. Přeji lepší počasí a ještě více takových úspěchů.

[citace]Pafka napsal:

Došky nespi - dnes ani čárka

Jiřan to komentovat z Práglu nestíhá [/citace]

Trhni si nohou. :-D:-D:-D:-D:-D:-D Já byl celý den v Kristiansundu, doděláváme satelity na TV a potřebovali jsme ještě dokoupit pár maličkostí. Tak zase dneska, až se vrátí party z ryb se ozvu. :-P:-P:-P:-P:-P:-P

Trhnuto dle tvého pokynu :-) :-) :-)

Už se ti to pomalu krátí, co? Uteklo to jako voda :-(

Tak si ještě trochu odpočni, ať se pak můžeme pustit s vervou do finalizace trik :-D :-D :-D

P.S.: Nechceš s náma na Soroyu? Budeme mít volné místo a Šroubek by měl radost :-D :-D

Předpokládal jsem, že se neurazíš. :-D:-D:-D:-D Jel bych rád, ale mám toho nějak moc. :-?:-?:-?:-? Snad příště. ;-);-);-);-)

Tak vam sem dam foto vcerejsiho halibuta - 10 kg. Bohuzel mam jen tuhle fotku, ale snad vas to namlsa taky ...

Děkujeme Janko za namlsání.:-P

Pěkná lopatička.8-O

[citace]DOSKY napsal:

Předpokládal jsem, že se neurazíš. Jel bych rád, ale mám toho nějak moc. Snad příště. [/citace]

jojojo...Došky jedeš????

Tak dneska se mníkařům zadařilo :-D:-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.