Hasvik, NO
temperature icon 9°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Střední Norsko 2021

Od nedele jsme na Svinvice. Včera první chytaci den, zamereno na polaky. Berou razne a polehlive nejlepe na melcinach kolem 5-7m. Takze lehci jig 10-15g. S Marou sme pochytali cca 20 ks nej 80. Zatim slunecno a teplo kolem 28 st.

Odpovědět

Ty jo to je drsné. Jigina znám spoustu let i jeho návnady a takhle se do něho navážet. No nic moc a to nejsem slovák. Určitě mi dá za pravdu spousty lidí co ho zná.

Tak si ty háčky nabruš.

Dáte mi někdo tip na ubytování a rybolov ve stř. Norsku pro 8 lidí, transfer z letiště Trondheim tam a zpět. Termín červenec - srpen. Díky

Zkus Angelanfi Hitra super prostředí a ubytování

Hlavně by mě zajímalo, jestli nás odvezou z letiště a zpět. Nikde jsem to nenašel. Dělají transfer?

Dobrý den,

nabízíme dvě zajímavé lokality, které asi hledáte. Transfer z letiště zajištěn a termíny dle Vašeho požadavku možné.

Prosím kontaktujte mě na email marekbartos6@gmail.com

Dáte mi někdo tip na ubytování a rybolov ve stř. Norsku pro 8 lidí, transfer z letiště Trondheim tam a zpět. Termín červenec – srpen. Díky

Ahoj, ve stř. Norsku máme volné kapacity pro 8 lidí v lokalitě Vingsand. Transfer zajistíme devítimístnou dodávkou za 1500,-NOK. Chtěli byste týdení nebo desetidenní pobyt?

Ukázal jsem to celé skupina a Vingsand se nám líbí. Jak daleko se jezdí na moře? Chtěl bych předběžně rezervovat termín 8.8.-18.8.2022. Máte volno? Díky.

Ano, v tomto termínu je tam volno. Chytá se hned před chatami, na otevřené moře na reef je to cca 5km. Rezervaci jsem provedl a poslal na mail, co jsi měl v SZ. Díky.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.