Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,081. až 1,095. (celkem z 1,103)
  • Autor
    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Honzo a kde je to video o chytání polaků, které jsi sliboval?:-(

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

kulik napsal:

Honzo a kde je to video o chytání polaků, které jsi sliboval?

A Mníků?

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Videa budou brzy 🙂

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Zdravím všechny! Je na čase, si připomenout konec rybářský sezóny 2014 na Dolmoy a třeba i malinko oživit diskuzi na toto tema :-), která jak koukam tu pomalu s koncem roku umírá. [yt=_n-vo_7DSsg&feature=yt]_n-vo_7DSsg&feature[/yt]

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Samozřejmě zdravim Honzu Dufka, kterej má na Dolmoy fishing zmaklej a vi, co dela!

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Děkuji za profi videa a na Dolmoy jste vždy zváni s otevřenou náručí..Super..!!! A uvidíme se na ForFishing 2015..!!! 🙂

os
    Účastník
    (412 odpovědí)

to Hikor a Honza Dufek:

hoši super ochutnávka, jako bych tam byl…. 😀 no možná už 2015!

Honzo kdyby jsi se nějak toulal v Pardubicích, tak můžeme zajít večer na pivo. Přes den jsem V HK.

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

🙂 jeste musime trochu vychytat tu podvodni kameru a bude to bomba… Jo a taky jeste musime natocit ty kelery a mniky 🙂 s Forfishingem 2015 pocitam…a dej vedet,jak bude mit mama hotovou tu rybu, dik

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

No je to pěkně natočený,ale ……. Mně se to nikdy neokouká a tak hikore pro mne a asi i ostatní ,více a hlavně delší videa.Prý jste toho natočili více, tak to sem per.Je to rozhodně lepší než nějaký bláboly o ničem.:-E

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

🙂 diky Harty. Zaznamu mame hodne, takze je urcite jeste na cem pracovat. Do konce roku bych rad jeste zmakl video Lov polaku na Dolmoy s Honzou Dufkem. Bude to obdoba stikounu. Honza povi vse o polakovi,doporuci nastrahy atd…Pocitam s 15 az 20 minutama a chci zakomponovat podvodni zabery. Potrebuju na to asi tak 40 hodin cas, coz je ted problem. Zacnu na tom pomalu makat,pac chci, aby se to zase posunulo co se tyce kvality dal…ted do Vanoc planujeme s Hektorem po 2 letech novou desku a klip do TV,ale je malo casu,tak snad to stihneme. 🙂

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Lov polaku na Dolmoy s Honzou Dufkem.No tak to se těším.A vidět polaka podvodní kamerou,tak to asi nemá chybu.Už jen proto ,že jsem dostal na podzim od polaků pěkně na zadek.

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

🙂 to my taky 😀 podzim neni na polaky nic moc, uz to taky vime…:-)

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

hikor napsal: to my taky podzim neni na polaky nic moc, uz to taky vime…

Tak jsem to nemysle,polaků bylo dost,ale ty největší kusy byly chytřejší než my.Já za sebe můžu říct že když chci chytit pořádnýho,tak na podzim je asi šance větší nž na jaře.Byly to pořádný mazáci a po záběru brutální úprk do chaluh.No a tam byla po většinu případů konečná.Pár osmdesátek se povedlo tak spokojenost.

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Krásné Vánoce pánové 🙂 Nejvyšší čas pustit si něco z Dolmoye. A pojďme rovnou na officialni video sestrojené pro rybářský FoR FishinG 2015.

Rybareni na Dolmoy s Honzou Dufkem (FOR FISHING Extended Edition) © 2014

[yt=RMTILTrpAW8&feature=yt]RMTILTrpAW8&feature[/yt]

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Jinak v současný době s Hektorem dokončujeme videoklip k jedný krásný baladě a nové CD. Pokud by jste chtěli vědět víc, tak můžete kouknout na: http://www.facebook.com/pages/Hektor-Ayashifishing/675458352573628?pnref=lhc

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,081. až 1,095. (celkem z 1,103)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...