...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
...nový rekord u nás v kempu, 10,5 kg, 111 cm štikozubec...:)
Odpovědět
Dnes jsem přivezl od Nakiho auto a už se na ně chystám!!! :-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]husky19 napsal: Dnes jsem přivezl od Nakiho auto a už se na ně chystám!!! [/citace]
Prajem šťastnú cestu a úspešný rybolov.8-)
Odpovědět
Děkuji všem za přání. Za pár hodin odjezd. Budu se snažit o nějaký report, tak to snad půjde. 8-)
Odpovědět
Tak jsme tady. Vybalit, ubytovat, připravit cajk a zítra na ně ;-)
Odpovědět
Tak Jiriku, poradne jim dej na frak :-) :-). Uzij si to i za me :-) :-)
Odpovědět
Tak první den na rybách byl pod heslem "hledej". Našli jsme pár makrel a jednoho štikáče. Ale při nočním příjezdu jsme se kochali polární září. Což jsem tu nikdy neviděl. Je to něco úžasného ....
Odpovědět
Tak dnešní den (náš první)byl ve znamení makrel. Nachytat se jich dal opravdu vagon a kromě asi třech kelerů to byly jen makrely. Nachytali jsme si pro všechny na exkluzivní zavináče a od zítra jedeme již na pořádnou rybařinu. Dnes to byla jen masařina. V tom marastu se nedalo ani fotit, neboť by byl foťák samá krev. :-?
Odpovědět
Tady u nás je to druhý den jenom o makrelách. Dnes už jsme brali jen ty větší ( po 5ti hodinách prolovování s masem ). Zítra další pokusy ... snad se něco povede :-)
Zato bylo azůro ... jsme tu jak v Itálii :-)
Odpovědět
Jirko, zkuste polaky okolo ostrovů u Froyafjordu na straně Dolmoy a to v úseku od Hallarevetu až k Edoyrevetu. Jinak přeji hodně krásných ryb.:-P
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...