Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 5°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…

...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...

Odpovědět

[yt=5ah5FV0egrA=yt]5ah5FV0egrA[/yt]

další, ze slíbených počinů je zde. "Žiješ jednou, tak zažij...DOLMOY © 2014" Pro vsechny milovníky týhle luxusni chytacky 8-) a predevsim pro provozovatele kempu.:-D

...štikozubci pořád koušou...ostrouni zmizeli a chytají se větší a větší...112cm/9,7kg...a takových tam dneska měli tři čtyři..:-D

...Vipa Kinetic Team na Dolmoy :) 115cm...

To je Honzíku velmi potěšující zpráva. :-D:-D

Dnes za 6 !!! ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D

...na mníkovišti to dneska šlo..žádný giganti ale dobrá velikost 115..štikáči pořád jedou a makrelek je na vagony...:)

...a zítra na polaky s novou barvou "Magic Makrellen"..uvidíme jak jim bude chutnat...:)

Pozitivní zprávy Honzo. Mníci, štikouni a makrely jsou tématem podzimní akce! Za 3 pánové, za 3! :-D:-D:-D

Taky za 3 :-P odjezd 11.9. po obědě :-D to už snad nějak přežiju 8-O

Jirko, přeji Ti klidnou a pohodovou cestu a krásné ryby. Hlavně ty štikáče na 37, kam mě Honza Dufek nevzal.

[citace]kulik napsal:

Jirko, přeji Ti klidnou a pohodovou cestu a krásné ryby. Hlavně ty štikáče na 37, kam mě Honza Dufek nevzal.[/citace]

Děkuji za přání. Pokud fakt budou, tak ti jednoho přivezu. Celého!! Jen musíme vymyslet jak ti ho předám. Ale asi povezu pro Pafku lososa, tak by se to nějak vyřešilo. :o)

Jirko, byl jsem poprvé v Norsku na podzim a bylo to bezva a tak příští rok pojedu znovu a to od 22.8. 2015 do 3.9.2015. ;-)

Jsi hodný, ale snad si jej již příště chytnu. My jsme se věnovali hlavně polakům. Na příště to plánuji rozdělit na půldny, jednou polaci a jednou maso hloubky, mezi tím a při tom makrely.:-P

Jirko, šťastnou cestu a užij si to i za nás :-) :-)

[citace]honza dufek napsal:

...na mníkovišti to dneska šlo..žádný giganti ale dobrá velikost 115..štikáči pořád jedou a makrelek je na vagony...:)[/citace]

To Honza Dufek: Krasnej mník, to uz je pekna ryba....Pochvala

[citace]hikor napsal:

honza dufek napsal:

...na mníkovišti to dneska šlo..žádný giganti ale dobrá velikost 115..štikáči pořád jedou a makrelek je na vagony...:)

To Honza Dufek: Krasnej mník, to uz je pekna ryba....Pochvala[/citace]

..záběru bylo hodně, ale zatím jsem je tam dole nechal pro vás až přijedete...dnešní guiding se zase povedl, skoro 110 kg štikáčů ve čtyřech lidech..němci dva halíky 11 a 7 kg a moře jak "Tálinskej rybník"...

[citace]honza dufek napsal:

hikor napsal:

honza dufek napsal:

To Honza Dufek: Krasnej mník, to uz je pekna ryba....Pochvala

..záběru bylo hodně, ale zatím jsem je tam dole nechal pro vás až přijedete...dnešní guiding se zase povedl, skoro 110 kg štikáčů ve čtyřech lidech..němci dva halíky 11 a 7 kg a moře jak "Tálinskej rybník"...[/citace]

Tak, to je parada :-), to si je natocime i pekne pod vodou,...:-D ryby i pocasi peckovy, snad to vydrzi :-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Dnes vyrazil nás delegát a průvodce...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!