...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
Tak to je mazec.Honzo gratuluji takové štěstí jsme letos bohužel neměli.Moc pěkné.
Odpovědět
Jak znám Kulika a H. Pecinu je vice než pravděpodobné, že se nějakých fotek nedočkáme. Také může být problem I v tom, že jim ty fotky nejdou přetáhnout. Spíše však je pravdou to, že vůbec nefotí. H.Pecina udělá pár fotek na mobil a tím končí. Pak je ukáže pár lidem na pokecu.
Odpovědět
Je vidět, že nás Kim zná dobře. Focení není moje sféra zájmů i když se na hezké fotografie rád podívám. Také je pravda, že musím Kima požádat o to, aby mě naučil ty fotky zpracovat a sem ukládat.
Snažím se aspoň o to popsat realitu.:-(
Odpovědět
to Kulik:změnšit fotky není žádná věda,to se naučíš hned.Stavíš se u mě v krámě a dáme školení.
Přeju velký ryby a klidné moře........:-P
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
Je vidět, že nás Kim zná dobře. Focení není moje sféra zájmů i když se na hezké fotografie rád podívám. Také je pravda, že musím Kima požádat o to, aby mě naučil ty fotky zpracovat a sem ukládat.
Snažím se aspoň o to popsat realitu.[/citace]
Kuldo nenech se vyprovokovat. :-D:-D:-D Tvoje příspěvky vždy rádi čteme. :-P:-P:-P:-P
Odpovědět
...první drift na mníkovišti...hloubka 165 metrů..Tak jsem se konečně dočkal pořádnej placky....:)
Odpovědět
...ještě pár fotek od Sokolíků...nejen že to jsou super rybáři, ale bezva lidi, s kterými se člověk pořád směje a takto se vlastně z klientů stávají kamarádi...a tak to má být...:)...Zdendo, to Chardonnay byla pohádka....:)
Odpovědět
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...