Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…
- Toto téma obsahuje celkem 1,102 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Tomas-HEKTOR a poslední změna proběhla před 9 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#97241 26.8.2014 v 4:43
Honzo. Za mostem máš na mapě vyznačeno x lovných mist a H.P. tam má take svá. Předpokládám, že nasadíte pruty mušáky a podáte info jak jste na ně byli úspěšní.
#97245 26.8.2014 v 6:53to Kulik: ať se Vám daří a vynahradíte si ten předcházející pobyt v červnu
#97247 26.8.2014 v 9:07Ahoj Kulíku, těším se na report a fotky z lovu štikáčůůůůůů :-D:-D:-D:-D
#97276 26.8.2014 v 18:41..na Sistrandě(froya) kotví mateřská loď pobřežní stráže a tou malou kontrolují lovící lodě…viděl jsem je cestou ze “37” předevčírem jak jezdili od lodě k lodi a dělali kontroly..asi vesty, chlast a velikost ryb…Tak bacha Hitráci, Edeňáci a Froyáci…:)
#97277 26.8.2014 v 19:03Máro, přejeme klidnou a pohodovou cestu domů a Vás všechny zdravíme a hlavně kuchaře Hrůšu.
Jirko, my Ti to tu hlídáme, ale chybí nám tu Tvoje buchty, které jsem ještě neochutnal, ale vím, že jsou úžasné.
😛
Kime, informací máme hodně, ale je brzy tma a tak to nestíháme.:-x
Peeta, Děkujeme a snažíme se. Zatím je to vše OK.
Honzo, fotím, ale zatím je neumím dát do formy, která se sem dá dát.:-(
Dnes jsme vyjeli na makrely a salátové kelery.
Podařilo se nám každému udělat bedýnku makrel, pěkné polaky, kteří se dají najít všude a krásných bronzových doršů. Salátové kelery jsme nenašli.
Zítra jedeme na ryby.:-D
Zatím stále na mé milované polaky, nějakou makrelku do udírny a na to co cestou potkáme.:-D
#97278 26.8.2014 v 19:16Kuldo, hodně štěstí. V sobotu frčím za vámi. :-D:-D:-D:-D:-D:-D Samozřejmě na vedlejší ostrov. :-D:-D:-D:-D:-D
#97280 26.8.2014 v 19:23Honzo,v pátek valíme za Vámi tak se pak někde potkáme…těším se
#97289 26.8.2014 v 22:53Zažil jsem jak z té mateřské lode z její zádi “vyskočil” malý gumový člun a doslova letěl po vodě. Byl u nás v okamžiku. Kontrolovali vesty atd. Jedni je neměli vesty a byli z moře vykázáni. Stráž jednala korektně ale důsledně. Nic neodpustí.
#97302 27.8.2014 v 4:58Vláďo, nemusíš na sousední ostrov, my Tě tu rádi uvidíme a s Tebou i něco pochytáme a popijeme.:-D
Tak klidnou a pohodovou cestu.
#97303 27.8.2014 v 5:00Pavle rád Tě uvidím a to i v akci, jak lapáš polaky.;-)
Taky přejeme klidnou a pohodovou cestu.:-P
#97320 27.8.2014 v 11:42Náš odpočet už začíná vypadat skvěle. :-D:-D:-D:-D:-D:-D
#97339 27.8.2014 v 19:38Tak dnes jsme vyjeli až k jedenácté hodině, neboť pršelo. Jeli jsme na polaky, ale byli opatrní. Chytali jsme průměrnou velikost a i menší, ale mírové a ty jsme pouštěli. Dnes jsem měl dva zážitky s polaky. První, kdy se mi krásně zlatý a ten den největší, vypnul u lodi, asi to bylo mou hloupostí, neboť jsem jej držel moc nakrátko a druhý, kdy jsem se lekl tak, že jsem si málem sedl na zadek. Přitahoval jsem Zooma k lodi a když byl již téměř nad vodou, tak vystartoval polak cca 50 cm nad hladinu vody a zhltnul ho. Byl vrácen vodě.
Dnes jsme nachytali méně polaků, ale zato více chaluhových “červených” doršů a opět spoustu makrel a jednoho mníka, který se pletl pod makrelama.
#97353 27.8.2014 v 21:05kulik napsal:
Tak dnes jsme vyjeli až k jedenácté hodině, neboť pršelo. Jeli jsme na polaky, ale byli opatrní. Chytali jsme průměrnou velikost a i menší, ale mírové a ty jsme pouštěli. Dnes jsem měl dva zážitky s polaky. První, kdy se mi krásně zlatý a ten den největší, vypnul u lodi, asi to bylo mou hloupostí, neboť jsem jej držel moc nakrátko a druhý, kdy jsem se lekl tak, že jsem si málem sedl na zadek. Přitahoval jsem Zooma k lodi a když byl již téměř nad vodou, tak vystartoval polak cca 50 cm nad hladinu vody a zhltnul ho. Byl vrácen vodě.
Dnes jsme nachytali méně polaků, ale zato více chaluhových “červených” doršů a opět spoustu makrel a jednoho mníka, který se pletl pod makrelama.
Honzíku, myslíš že taky někdy pošleš nějaké foto. Jak se říká” jedna fotka je více jak tisíc slov”:-D:-D:-D
#97357 27.8.2014 v 21:18..plán dnešního rybolovu zněl “nachytat pár makrel a jet si zamníkařit”…tak jsme si pár makrel nachytali…:-D:-D:-D
#97358 27.8.2014 v 21:20…na jaro na mníky…:-D
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…