...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
[citace]honza dufek napsal:
...ale kontroval jsem osmdesátkou polakem...:)[/citace]
Krásnej polak Honzo! Jde vidět, že jste s polovičkou sehraná dvojka. To je sen každýho rybáře mít doma rybářku. :-)
Odpovědět
Honzo, krásná ryba, gratulace. Už se na ně těším za 11 dní odjezd. Terezku jsi raději nechal doma?:-D
Odpovědět
Tak to je nadherná ryba, na takového jsem měl spadeno při minulotýdenním pobytu u tebe, ale bohužel se mi nezadařilo
:-E
Takže gratuluji :-D
Odpovědět
.."kalendářovek" se včera dalo udělat mnohem víc...prostě fantastický den plný velkých ryb a ještě krásnější večer...
Odpovědět
[citace]husky19 napsal:
Paráda, Honzo, už se na Dolmoy moc těším!!! [/citace]
..to já se těším na buchty...slibovaný přístřešek u všeho super filetovacího stolíku váš pan domácí stále neudělal, takže jsi vítán v případě špatného počáska u nás...polaci jsou najeti na mělčinách, nejlepší doba je když se slunce dotkne obzoru, potom je lepší nasadit reflexní barvy...
Odpovědět
...viz nově testovaná reflexní barva Wasabi...ta teď krásně funguje při zatažené obloze nebo při šeru..
Odpovědět
...prý je nejkrásnější pohled na svět ze hřbetu koně...pro mne je to z lodě..:)
Odpovědět
Oba pohledy jsou krásné, jen přijde na to kde jsi, zda v Mongolsku a nebo v Norsku.:-P
Stále čekám na odpovědi, na mé SZ a Ty nic!:-x
Odjezd máme za 9 dní.:-P
Odpovědět
Děkuji Honzo za zprávy. Buchty samozřejmě budou, jen si vyber náplň. :-D Mám li být upřímný, tak přístřešek jsem ani nečekal. Rád tedy využiji tvé pohostinnosti, bude li to nutné. Wasabi vypadá hodně dobře. Být polak, asi neodolám. ;-) Pokud bys chtěl přivézt něco z ČR, stačí písnout. 13.9.2014 přijedeme na Dolmoy!!:-P
Odpovědět
Když jsme u těch štikáčů a obdivujeme fotky, co sem vkládá Honza, co takhle udelat si cas na 20.minut a kouknout na video? Video se štikáčama je tady, Polaci se pripravujou. Vsem, co mirite na Dolmoy, preju za Hektor pekny ryby![yt=dHiUExaD-SA=yt]dHiUExaD-SA[/yt]
Odpovědět