...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
[citace]erg napsal:
večerní Halarevet když přestane foukat
[/citace]
Tomu říkáv volej8-O
Odpovědět
tak dnes poslední den na vodě. zachytali jsme si kelírky, pár obecných ještě přišlo. Lodě předány a balíme domů. Zítra v 8:00 odjezd směr Praha :-(
Odpovědět
Pro naše nástupce od zítřka - štikouni na "37" jsou stále přítomni, Podkova je prázdná. Makrely se dají nachytat na kopcích kolem 12 metrů ve sloupci, dole jsou miliony kelírků. Na mělčinách je dost polaků prakticky všude - doporučuju nástrahu s peřím ve žluté barvě, hlavičku 20g, slušnější obecné se dají chytit od 40 metrů hlouběji, boduje žíhaný žluto-černý pilker 150g. Na Halarevetu jsou ostrouni, viděl jsem chyceno i pár mníčků. Pokud vydrží počasí, tak si určitě krásně zachytáte.
Odpovědět
To egr: Díky za informace za 15 dní odjezd do kempu od EDENu je to za kopcem na Hitře. Už se moc těším a tyto dny jsou už ty nejdelší. Přeji pohodovou a klidnou cestu domů.:-P
Odpovědět
...není nad to půjčit cajk do ruky drahé polovičce...hned osmdesátka na první nához...:-D
Odpovědět
Vzal jsi mi to z úst. Taky jsem se chtěl zeptat která. :-P:-P:-P:-P
Odpovědět
..malou se roztrénovala a včera večer na makrelové pírka ulovila Terezka dorše 8 kg...:) na to že byla podruhé na rybách to jde, ne? asi ji budu brát častěji...:)
Odpovědět
Přátelé za 2 dny Feskerbrja,(proti Kristiandsundu),začínám balit a dávat do auta.Těším se že zase dáme rybám na pr... a užijeme pohody.
Ještě jsou na hranicích kontroly?
Dám vědět jak a co,ale až se vrátíme.
Kvlada
Odpovědět