Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 17°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…

...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...

Odpovědět

Oni Honzo odpočívají a čekají na nás. Máme za 18 dní odjezd. Už mám sbaleno (delší dobu) a jen čekám na ten vytoužený den a na to jak spolu vyjedeme na štikáče, mníky i polaky. :-P

Myslím, že odpoledne u piva to ještě rozebereme. Také si odpočineme a nabereme síl. Ještě je třeba přibalit fileťáky.

dnešní rybačka na štikounech na "37" nádhera. Chytalo se od 15 do 30 metrů, přivezeny 2 narvané bedny krásných kousků. fotečky budou zítra - jsou na druhé foťáku. berou opatrně, ale velikost vše 80+. podařil se tam i jeden pěkné keler na maso

druhá naše loď uspěla také - opět narvané dvě bedny - váha bedny přes 50kg

[citace]erg napsal:

druhá naše loď uspěla také - opět narvané dvě bedny - váha bedny přes 50kg[/citace]

Zdar, co s tim chlapi budete dělat?? Jinak to teda musí být parádní rybačka.

Vkladam prvni ze slibenych videi. První je instruktazni video Honzy Dufka a jedna se o montaz navazce na stikouny, ktere jsou jeho specialitkou :-D Jinak chlapi, pekne ty stikouny čapete.[yt=Vhbenewr5ok=yt]Vhbenewr5ok[/yt]

To Hikor: Krásně udělané video, díky. Jen jsem nemohl doposlouchat hezkou muziku.:-x:-P:-P

pár foteček ze včerejšího rybolovu:

bedny naplněny, dnes se budeme bavit s polaky a zkusíme mníka a halíka. počasí nádherné - skoro bezvětří a svítí sluníčko. někteří z nás jsou po prohýřené noci poněkud unaveni, takže to bude odpočinkové :-)

[citace]kulik napsal:

To Hikor: Krásně udělané video, díky. Jen jsem nemohl doposlouchat hezkou muziku.[/citace]´

to Kulík: To byl záměr :-D

právě jsme se vrátili z Halarevetu. Mník žádný, dva ostrouni velikosti 50cm a MRAKY kelerů od 20 do 40cm. všechno pouštíme - bedny už jsou plné, ale zachytání úžasný. Menší ryby jsou najeté prakticky všude včetně makrel, větší se musí hledat. Zatím naprostá spokojenost. Lodě jezdí jako o život, echotloty fungují jak mají, super servis od Honzy - co víc si člověk může přát :-)

ještě fotečka ze včerejška

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.