Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 781. až 795. (celkem z 1,103)
  • Autor
    Erg
    Účastník
    (272 odpovědí)

u Honzy už 3 dny nikdo nechytá? Máme to za 4, tak by nějaké aktuální zprávy neškodily 🙂

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…v půlce kempu mám teď rusáky-potapěče a v druhý jsou dovolenkáři norníci a švédi…takže je čas na slunění a relax u grilu..:-D

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Máme to za 28. To už budeme touto dobou v kempu u EDENu a budeme vyjíždět na moře. Honzíku, moc se nespal a vše připrav, už se těším na vyjížďku s Tebou na 37 na ty štikáče. 😛

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Před chvílí ode mne odejel H.Pecina s tím, že zítra mají s Kulikem ladění na Norsko. Především to bude o muškařině na moři. Tak jsem zvědav čím nás při jejich pobytu na Hitře obdaří. Problém je v tom, že Pecina se doslova distancuje od PC. Hlavně, že má na mobilu x fotek z Norska a nedá je sem. Kulik má nový foťák a tak snad ten jejich druhý výjezd zde v obraze uvidíme. Přeji jim, aby to pro ně byla výprava snů.

Roman
    Účastník
    (88 odpovědí)

Na takový report se nedá říct nic jiného než nádhera.mi to máme za 27 na bessaker.Už se nemůžu dočkat těch nádherných barev oblohy a spousty ryb.Přeji všem super počasí a hodně krásných soubojů.

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Pánové, dnes za 44 a číslo stále klesá :o)

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

Ať se ti to krátí:-P

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

PEN napsal:

Ať se ti to krátí

Díky :o)

honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…pro Huskyho…díky Hikorovi jsme přišli na nové polakoviště, včera jsem si s dvěma švédy super zaguidoval a byly toho dva plné kalfasy, polaci 70-85, dvě 92…jsou v pěti až deseti metrech..zítra se ti pojedu podívat jestli tvůj Norgerton vybudoval filetárnu..štikáče stále vozej, nej byl včera 95/9,5kg..počasí stále stabilní, 1-2 vítr a přes den i 27 ve stínu..:-D

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

😎 jo, to je dobrej flek, kolem toho ostruvku u sadek. Neni to daleko od kempu a jsou tam fakt pekny kousky, presne tak, jak rika Honza :o)

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)
    Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

jeste se musim probit temi videi,..materialu je hodne, je to krasne natoceny… v planu mame udelat nasledujici:

1. Instruktazni dideo Honzy Dufka – Jak na stikouny? (montaž navazce)

2. Lov štikounů na Dolmoya s Honzou Dufkem

3. Lov polaků na Dolmoya s Honzou Dufkem

4. Videoklip (Hektor – new singel) – vse podstatne na Dolmoya

5. “Venco vysyp sračky” :o) úsmevne video, kterak Dwayne likviduje odpad z filetarny,…

pro teseni se, vkladam jedno se starsich videii, ktery bylo toceno na starou kameru, starou technologii. Ted, co bude nove, bude bomba….

[yt=4BTu_7GS7XM=yt]4BTu_7GS7XM[/yt]

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

a jeste jedno nerybarský 😎

[yt=mkO8gKAEfQY=yt]mkO8gKAEfQY[/yt]

Tomas-HEKTOR
    Účastník
    (785 odpovědí)

Preju super fishing nejen s Honzou Dufkem 😎 Dobrou noc

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 781. až 795. (celkem z 1,103)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...