...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
u Honzy už 3 dny nikdo nechytá? Máme to za 4, tak by nějaké aktuální zprávy neškodily :-)
Odpovědět
...v půlce kempu mám teď rusáky-potapěče a v druhý jsou dovolenkáři norníci a švédi...takže je čas na slunění a relax u grilu..:-D
Odpovědět
Máme to za 28. To už budeme touto dobou v kempu u EDENu a budeme vyjíždět na moře. Honzíku, moc se nespal a vše připrav, už se těším na vyjížďku s Tebou na 37 na ty štikáče. :-P
Odpovědět
Před chvílí ode mne odejel H.Pecina s tím, že zítra mají s Kulikem ladění na Norsko. Především to bude o muškařině na moři. Tak jsem zvědav čím nás při jejich pobytu na Hitře obdaří. Problém je v tom, že Pecina se doslova distancuje od PC. Hlavně, že má na mobilu x fotek z Norska a nedá je sem. Kulik má nový foťák a tak snad ten jejich druhý výjezd zde v obraze uvidíme. Přeji jim, aby to pro ně byla výprava snů.
Odpovědět
Na takový report se nedá říct nic jiného než nádhera.mi to máme za 27 na bessaker.Už se nemůžu dočkat těch nádherných barev oblohy a spousty ryb.Přeji všem super počasí a hodně krásných soubojů.
Odpovědět
...pro Huskyho...díky Hikorovi jsme přišli na nové polakoviště, včera jsem si s dvěma švédy super zaguidoval a byly toho dva plné kalfasy, polaci 70-85, dvě 92...jsou v pěti až deseti metrech..zítra se ti pojedu podívat jestli tvůj Norgerton vybudoval filetárnu..štikáče stále vozej, nej byl včera 95/9,5kg..počasí stále stabilní, 1-2 vítr a přes den i 27 ve stínu..:-D
Odpovědět
8-) jo, to je dobrej flek, kolem toho ostruvku u sadek. Neni to daleko od kempu a jsou tam fakt pekny kousky, presne tak, jak rika Honza :o)
Odpovědět
Honzovi rippery Mystic a Zoomky byly perfektní 8-)
http://www.rybareninorsko.cz/novyeshop/Nastrahy-Navazce/Jan-Dufek-nastrahy/Mystic/Grafit.html
Odpovědět
jeste se musim probit temi videi,..materialu je hodne, je to krasne natoceny... v planu mame udelat nasledujici:
1. Instruktazni dideo Honzy Dufka - Jak na stikouny? (montaž navazce)
2. Lov štikounů na Dolmoya s Honzou Dufkem
3. Lov polaků na Dolmoya s Honzou Dufkem
4. Videoklip (Hektor - new singel) - vse podstatne na Dolmoya
5. "Venco vysyp sračky" :o) úsmevne video, kterak Dwayne likviduje odpad z filetarny,...
pro teseni se, vkladam jedno se starsich videii, ktery bylo toceno na starou kameru, starou technologii. Ted, co bude nove, bude bomba....
[yt=4BTu_7GS7XM=yt]4BTu_7GS7XM[/yt]
Odpovědět
a jeste jedno nerybarský 8-)
[yt=mkO8gKAEfQY=yt]mkO8gKAEfQY[/yt]
Odpovědět
Preju super fishing nejen s Honzou Dufkem 8-) Dobrou noc
Odpovědět