Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 23°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 33°C
skoro jasno

Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…

...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...

Odpovědět

Dwayne a jeho SHARK

karibik, nebo maledivy? neni to jeno? :-D

Máťa se svoji tunovou treskou, je to silak....8-)

povedla se i krasna chaluhovka, na kterou jsme s Dwaynem hrdi....

a jeste neco....

zari reflektoru, i krasu zen zastinila krasa teto tresky, ze ktere nemohl Dwayne odtrhnout oci 8-)

pak jsme grilovali,...

Vcera vecer jsme vyrazili s Honzou na druhou lekci lovu stikounů...

Uz ale na me kluci volaji, at jdu na ryby, tak pokracovani pozdeji.....

Fotbal skončil,tak jsem po dlouhé době na webu a koukám na parádní fotky a ryby na nich.Není nad to mít sebou někoho kdo umí fotit.Honza opět boduje -krásnej štikozubec.

Harty má pravdu, fotka je super památka a super prezentace lokality, ryby atd .. bez fotky neni ryba :) Já se na příště chystám i na podvodní snímky, jen by to potom chtělo asi neopren ... ale ten neopren je hudba budoucnosti ...

To Hikor: Krásné fotky a krásné ryby. Těším se už na ta videa. Přeji hodně krásných ryb a pohodu.:-P

Krásný fotky ,,,,, hned se to líp čeká :-) ... ještě 51 a doufám že i já sem nějaký dodám :-))

cau rybaři :-) právě sem se sem zaregistroval :) chtěl jsem se zeptat jak to vypada na hitře od edenu? jsou tam áž štikouši? ja jedu 23.8

pred chvili jsme dojeli z ryb a je jich tolik, ze vubec nevim jaky fotky sem prvne dat :-D, mame to tady na Dolmoya cele otocene vzhuru nohama. v noci chytame, prez den spime, zacnu, kde jsme skoncili :-D

Honza je borec, jezdime na ryby kazdou noc, pred dvema dny se povedli opet pekni stikaci, chytali jsme tak do 3 do rana..

"pan rybar a jeho stikoun"

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.