Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…
- Toto téma obsahuje celkem 1,102 odpovědí. Do diskuze (106 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Tomas-HEKTOR a poslední změna proběhla před 9 roky a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#95213 16.7.2014 v 10:06
Mr.Kocka napsal:
Kuliku, to měl být žert.
Beru to podobně, pokud se dá vyjet, jedu!!! Na počasí jsem každý rok vybaven, většinou některé oblečení nakonec ani nevyužiji.
Jen si za těch 10dní dávám vždy jednu pauzu!
Já jsem to tak i pochopil a proto žádná reakce.
Nyní musím jen podotknout, že my mladí kluci nemusíme mít tu pauzičku!!!:-D
#95214 16.7.2014 v 10:09kim napsal: Včera jem s Kulikem a dalšími kolegy zašel na pivo a pod. Rozvinula se debata na téma délky pobytu v Norsku. Hodně nás jezdí do středního Norska. Já jsme např. navrhoval že optimální je být na místě 11 nocí, Kulík je pro 12 nocí. V této oblasti nehrozí nepříznivé počasí na rozdíl od severu, kdy není možné vyrazit na more. Přesto by bylo příjemné tam být déle než týden. Např. 15 dní pobytu by již bylo asi dlouho – může nastat ponorka. Vycházím z toho, že když se vydám cesku cca 2000 km, tak je dobré tam pobýt a kochat se. Vím, že názory na délku budou různé, ale přesto bych byl rád, kdyby zde nějaké názory objevily.
Já taky naprosto souhlasím s odborníkem Kimem.Taky jsem byl na pivě,ne teda s ním ale jezdíme už spoustu roků od středy do další neděle a nemá to chybu …..
#95261 17.7.2014 v 3:28Tak Kuliku, když jsi napsal, že by se takový zájezd mohl zorganizovat tak to beru. Zaveď si tedy seznam přihlášených a napiš si tam mě + 5 osob. H.Pecina a spol. by to bral také – to je dalších 6 osob. Předpokládám, že by to bylo v období bílých nocí. Je mě jedno, zda 11 nebo 12 dní pobytu. Nejlépe na tom v tomto případě jsou důchodci a studenti, kteří si volno najdou resp. udělají. Ono to s cestou vydá 14-15 dní.
#95262 17.7.2014 v 4:17Tak koukám, že za chyby se platí a já neprozřetelně napsal, že by to u EDENu šlo projednat a i asi zařídit. Ty jsi z toho udělal, že se hlásím o úkol. Tak nejdříve zkusíme zda by se našlo těch zmiňovaných cca 45 zájemců.
Kim + 5
Pecina + 5
Kulik
Já už jsem v tomto počtu či nikoliv???:-P
Hlásí se ještě někdo?:-?
#95263 17.7.2014 v 4:21Ne Tebe jsem do toho nepočítal. Ještě si myslím, že by taková cesta zahrnovala 2 soboty a neděle. Tedy by to bylo asi 9 pracovních dní. To se musí sladit podle kalendáře.
#95293 17.7.2014 v 22:02Za Hektor a AF zdravím všechny rybáře. Zítra brzy ráno vyrážíme za Honzou Dufkem prověřit především velký mníky a štikouny. Bereme i vláčky se ZOOM na polaky, tak doufáme, že budou rybky při chuti a že se podaří natočit nejaka pekna videjka. Lovu ZDAR!
#95294 17.7.2014 v 23:52…návrat ze štikozubčího ráje…více fotek bude zítra..:)
#95295 17.7.2014 v 23:54…:-D
#95296 18.7.2014 v 3:21Kluci jste dobří,tak nádherné ryby,a v takovém množství,to se hned tak nevidí.Pošlete recept,jak na ně!My to máme dnes za 11,a nevím zda se toho odjezdu dožiju,neboť když vidím Vaše úlovky ,tak každá hodina je dlouhá.Moje onemocnění”Norská mánie”se stupňuje víc a víc.Ale pište a posílejte fota dál a dál.Je to super,jste šikovní.Petrův zdar!!
#95297 18.7.2014 v 4:06Honzo krása, ale jak vidím tak bez malého mořského vlka by jsi nic neměl!:-P
Mám to za 36 a už se moc těším.
Co polaci chytají se nebo se někam zatoulali?
#95309 18.7.2014 v 7:32..hihi, to je pravda… sám vybrousil z Inttianských hloubek čtyři štikáče, nej 95cm…už to chtěl vzdát a dát prut tátovi, ale zabojoval a vytáhl ho sám…šikula…:-)
#95310 18.7.2014 v 7:38…velkej a malej…:)
#95311 18.7.2014 v 8:50hikor napsal:
Za Hektor a AF zdravím všechny rybáře. Zítra brzy ráno vyrážíme za Honzou Dufkem prověřit především velký mníky a štikouny. Bereme i vláčky se ZOOM na polaky, tak doufáme, že budou rybky při chuti a že se podaří natočit nejaka pekna videjka. Lovu ZDAR!
Preji pohodovou cestu a polaky pri chuti. Doufam ze uz budou na melci vode – na vikne prelom kveten cerven byli jeste okolo 40-50m… Jo a tesim se na video – loni bylo supr
#95341 19.7.2014 v 8:27Po čase nějaké info z Halsy-Klevsetu. Dorazil jsem po měsíční pauze začátkem července a nejdřív jsem myslel, že mě letadlo odvezlo omylem do Turecka. 30 nad nulou, na lodích všichni v plavkách, koupačka v moři, všude totál sucho, voda v zátokách měla kolem 18 st, na moři 16. Tak to trvalo prakticky 14 dní. Byla dřina něco nachytat – šly jen menší obecňačky a polaci podél mělčin a břehů v chaluhách tak do 15 m, pak bylo 60 m mrtvé vody a další ryby byly až na větších hloubkách, spíš ovšem mníci, jednoskvrnky, obecné, velcí keleři, kterých bylo vždycky dost, někam zmizeli. I makrely se tahaly ze 70 m, ovšem pěkné – kolem 50 cm. Tento týden se konečně ochladilo a zapršelo a nastal mírný obrat k lepšímu. Ode dneška jsou ovšem zase sluneční lázně a zítra má být 28. Prostě drsný sever. Nejzajímavější úlovek včerejšího dne – ďasík.
#95369 20.7.2014 v 17:28…na štikáčích s HEKTOR boys…!!!!! Kolik měl????
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…