...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
Děkuji moc za objasnění této problematiky,a k těm fotkám(úlovkům)není co okomentovat.Nádherné ryby,klobouk dolů před Váma.Snad budeme aspoň trochu úspěšní též.Petrův zdar!:-P:-P:-P
Odpovědět
téééda, to je nádhera , gratuluji .... už se tam těším ...
máme nástup 1.8 ...
Odpovědět
Tak dnes po shlédnutí štikounů a dalších úlovků bude v hospodě co rozebírat. Už slyším Kulika a spol.jak jsou nachystaní a už aby tam byli.
Odpovědět
Tak to máš Kime 100% pravdu a to ještě nevíš, že mi Honza Dufek slíbil, že mě vyveze k Inthiánu, neboť pro naše lodě je to trochu z ruky a risk. Tak uznáš, že už se nemůžu dočkat oprávněně. A pokud by tam na mě počkali ještě polaci, tak si vynahradím náš slabší minulý turnus.:-|
Hozo, krásné ryby a fotky, pořádně je zakrmuj ať vydrží do našeho příjezdu.:-P
A co polaci a makrely. :-?
Odpovědět
Kuliku,pozdrav kluky na vašem dnešním srazu, taky se nemůžu dočkat dalšího výjezdu...
Odpovědět
Pavle, díky rád vyřídím a pokud dáte vědět kdy bude Váš sraz, tak se budu snažit aspoň na chvíli zastavit.
Odpovědět
Tak to je asi v háji. Jestli Honza Kulík vyrazí na mé oblíbené štikozubce, tak tam na mne nic nezbyde. :-?:-?:-?
Jak já to jenom vyřeším. :-?:-|:-|:-|
Odpovědět
Jirko, neboj, kdyby tam byl třeba jen jeden, tak ho budu opatrovat pro TEBE!:-P
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
Jirko, neboj, kdyby tam byl třeba jen jeden, tak ho budu opatrovat pro TEBE![/citace]
Děkuji Jeníku, teď jsi mne uklidnil :-D:-D:-D
Odpovědět
Tedy Jendo,(Dufek) moc krásný detail štikozubčích zoubků. ;-)
Už se to blíží. Také si prohlédneme ubytování a vidím to velmi reálně na příští podzim u Tebe!!! 8-)8-)8-)
Odpovědět
[citace]honza dufek napsal:
....snad nám to konečně vyjde..[/citace]
To neberu, já s tím počítám na 100%.:-D
Odpovědět