...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
[citace]honza dufek napsal:
...na velké ryby jsme ve Fillanu v obchodě našli pěkný "háčky"...[/citace]kapitán Achab by je užil..!
Odpovědět
...polak 98 cm ze včerejšího večera od "polačí skalky" Fagerholm...
Odpovědět
Další "kuriozita" v podání zahraničních rybářů na Hitře.Vysvobodil je záchranný člun z Fillanu.
Odpovědět
Móóóóć hezký kously :)
gratuluji
Honzo, jak to tam teď u tebe vypadá s vetšíma rybama ? Jezdí se na ně dál, nebo už ryby najely více do fjordu ?
Odpovědět
..tyhle keleři jsou ze včera z Podkovy (5 min od kempu), celý týden ani jeden a včera večer tohleto...za polakama se jezdí k Froye doleva od kempu, za štikáčema nahoru k Inttianu, ikdyž ted tam jsou velcí ostrouni podle info co dneska dovezla party co je jela zkusit..každý týden je jiný, jednou jdou víc polaci, pak keleři, do toho obecný...čert se vyznej v letošní prapodivné sezóně..jednou tak, podruhý onak..ale ryby se chytají pravidelně,sem dávám jen hezké neomačkané a pěkné úlovky,nebaví mně fotit omačkanky, hosty v zástěrách, nebo stoly s mrtvolkama..ikdyž někdy zahřeším, holt...no..:)Stejně nejlepší fotky jsou z vody-z lodě..:)
Odpovědět
Přidám jednoho krásně vybarveného pyskouna. Letos to bylo opravdu jako na houpačce - každý den jinak.
Odpovědět
Tak jsme šťastně dojeli i když opět se zpožděním zaviněným bouračkami před Berlínem. Hůře dopadl druhý autobus, kterému odešlo turbo a pak jeli bez něj. Jak dopadli oni a jejich ryby nevím, snad někdo podá informace.
Mám radost z toho, že mé úvahy a vysvětlení o letošní zvláštním roce a sezóně se potvrdily. Potvrzením je mrtvá doba na proslulé Podkově a poslední úspěchy po návratu "salátových" kelerů. Také ještě nejsou najeté makrely v počtu odpovídajícím tomuto období. Pouze štikáči přijeli jen s malým zpožděním.
Už jsem zahájil přípravu na návrat do kempů EDENu za 47 dní.
Odpovědět
Kuliku ja už jsem taky vyhlásil bojovou pohotovost, pak se domluvíme a někde se ve Froyafjordu potkáme....těším se..
Odpovědět
Pavle, také se těším a rád se něčemu přiučím, kdy budeš v kempu. Já vracím loď 2.9.2014 cca v poledne a 3.9 odjíždíme domů.
Odpovědět
..takovej malej "kelírek" z "Podkovy"..holt tyhle kluci tenhle týden dokazují jak se chytá...:-D:-D
Odpovědět
...full house..jsem rád za pár hodin klidu po zavíračce..:-?
Odpovědět