...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
Tuto noc jsme vyjeli až na západní konec ostrůvků u Hitry na lumby, takže jsme zamávali a pozdravili Dedo 145 na Titranu. Cestou jsme dostali nějaké dorše vše tak do 75 cm a zkusili i polaky, ale ti nebyli doma. Lumby jsme lovili ne na těch největších hloubkách, ale většinou v hloubkách okolo 35 - 4O m. Nebyli velcí největší měl 82 cm. Dost foukalo.
Dnes zatím čekáme jak se počasí vybarví. Zatím je silný vítr a občas prší.
Odpovědět
Jirko, děkujeme. My zde budeme před Vámi a doufáme, že se vše vrátí do normálu.
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
Tuto noc jsme vyjeli až na západní konec ostrůvků u Hitry na lumby, takže jsme zamávali a pozdravili Dedo 145 na Titranu. Cestou jsme dostali nějaké dorše vše tak do 75 cm a zkusili i polaky, ale ti nebyli doma. Lumby jsme lovili ne na těch největších hloubkách, ale většinou v hloubkách okolo 35 - 4O m. Nebyli velcí největší měl 82 cm. Dost foukalo.
Dnes zatím čekáme jak se počasí vybarví. Zatím je silný vítr a občas prší.[/citace]
Ahoj a do kdy jste v Norsku
Odpovědět
Počasí nám nepřeje. vane velmi silný vítr. Kulik odjel na noční lov.Nedaří se.
Odpovědět
to Kulik a Kim:kluci to počasí je letos fakt nějaký na prd.Já jsem s dětma v Itálii u moře a včera vlny,že bych se bál jet na moře a od večera prší a prší.....
Místní tady chytají na velkém mole na položenou i v tom větru,ale neviděl jsem,že by něco ulovili.Tak dnes vyrážíme,místo koupání,na výlet.
Držím palce ať se Vám ještě povede počasí a hlavně polaci...........
Odpovědět
Ahoj Kulíku a Kime,
...... to není přeci možný, aby takový mřští vlci jako vy dva nepřelstili nějakou rybku, která vás bude hřát u srdce, když si na tuhle výpravu za čas vzpomenete. Ono to v posledních dnech nevypadá nijak slavně nikde....co ?
Člověk si začíná vážit toho co v květnu nachytal i když jsme si taky chlapsky zanadávali. Že ani moje pilkříky a gumy nefungují !!!! to je divný......(vtip)
Chlapy vydržet ono se to určitě zlomí... Já Vám věřím.!!!
Odpovědět
Kulík se svou posádkou chytali přes noc.Určitě dostaneme zprávu.Jistě nachytali,že jo,Honzo.Kluci,jaká je teplota vody?Co makrely a sledi?Držím palce!!
Odpovědět
[citace]kim napsal:
Počasí nám nepřeje. vane velmi silný vítr. Kulik odjel na noční lov.Nedaří se.[/citace]
ono to přijde, a když ne, tak hlavně že nejde o život...:-P:-P
Odpovědět
...večer se z desítky stala příjemná dvojka, to samý bude dneska, má to lehnout až na 1 m/s...kdo vyjel dneska večer, nachytal...
Odpovědět
Tak včera se to sklidnilo až na noc a tak jsme v 10 hod. vyjeli. Podařili se doršíci a pár polaků. Je to sodomá gomora to počasí, je poledne a už zase funí.Předpověď dává lepší vítr až od 10 hod. a tak uvidíme. Ryb je všeobecně málo. Takovou mizérii nepamatuji a pokud někdo říká něco jiného, tak je to blbost.
Makrel je málo, spíš nejsou. Chytají se jednotlivě. Pamatuji, že jsme makreli nachytali před několika lety již koncem května a dnes téměř v červenci nejsou. Stejné je to se sledi a o "salátových" kelerech raději ani nepíši. Myslím si, že všemu na vině je bláznivá teplá zima a předjaří a následná zima. Ryby se stáhli do hloubky a už se nevrátili, aspoň sem k Hitře. Když tu nejsou, sledi, keleři a makrely, tak tu nejsou ostatní ryby a ty "místní" to nezachrání.Diky všem za přání lepších zítřků! Jinak pohoda, prostě tak jak to má být.
Domů odjíždíme 3.7.2014 a za 50 dní sem jedu opět a doufám, že reporty budou veselejší.:-D
Odpovědět
Honzo, to mě mrzí, že si to s Kimem moc neužíváte. Ale třeba se to ještě zlomí, naděje umírá poslední. Vzpomeň na nás, taky nám nebylo moc do zpěvu, ale nakonec to vyšlo ... :-) :-) :-)
Odpovědět
Honzo neboj to přijde i Jakub Vágner chytá největší ryby poslední den a někdy i pár minut před ukončením lovu :-D:-D:-D. Pevně věřím, že se vše v dobré obrátí
Odpovědět
Chlapi (Kim a Kulík) pamatujte na mé oblíbené rčení, že: "Ovce se sčítají až po západu slunce"!!!! Vše je ještě otevřené!!! 8-)
Na titulní stranu našeho každoročního DVD se umisťuje rybář s největší rybou turnusu. Všichni se střídají ve vedení celý pobyt.... a já to lámu předposlení, nebo poslední den na svou stranu. Tak hlavu vzhůru!!! 8-)8-)8-)8-):-D:-D
Odpovědět
[citace]kulik napsal: Tak včera se to sklidnilo až na noc a tak jsme v 10 hod. vyjeli. Podařili se doršíci a pár polaků. Je to sodomá gomora to počasí, je poledne a už zase funí.Předpověď dává lepší vítr až od 10 hod. a tak uvidíme. Ryb je všeobecně málo. Takovou mizérii nepamatuji a pokud někdo říká něco jiného, tak je to blbost.
Makrel je málo, spíš nejsou. Chytají se jednotlivě. Pamatuji, že jsme makreli nachytali před několika lety již koncem května a dnes téměř v červenci nejsou. Stejné je to se sledi a o "salátových" kelerech raději ani nepíši. Myslím si, že všemu na vině je bláznivá teplá zima a předjaří a následná zima. Ryby se stáhli do hloubky a už se nevrátili, aspoň sem k Hitře. Když tu nejsou, sledi, keleři a makrely, tak tu nejsou ostatní ryby a ty "místní" to nezachrání.Diky všem za přání lepších zítřků! Jinak pohoda, prostě tak jak to má být.
Domů odjíždíme 3.7.2014 a za 50 dní sem jedu opět a doufám, že reporty budou veselejší.[/citace]
v kterých místech kolem Hitry chytáte?
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...