...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
No vidím, že se to okolo Hitry Dolmoy začíná hýbat. Mám za to, že po dnešku již Kulík nebude mít klidné spaní. Oba jak jsme staří tak jsme v tomto smyslu pobláznění. Ty systémy na mníky mám navázané a tak chybí na ně jen pověsit makrelu. Jen ji chytit. Kolegové co se mnou budou na lodi mají mraženou, ale vím, že se na háčku rozpadá. Uvidíme.
Odpovědět
[citace]kim napsal:
No vidím, že se to okolo Hitry Dolmoy začíná hýbat. Mám za to, že po dnešku již Kulík nebude mít klidné spaní. Oba jak jsme staří tak jsme v tomto smyslu pobláznění. Ty systémy na mníky mám navázané a tak chybí na ně jen pověsit makrelu. Jen ji chytit. Kolegové co se mnou budou na lodi mají mraženou, ale vím, že se na háčku rozpadá. Uvidíme.[/citace]
Stačí koupit čerstvou a nasolit,to ještě stihnete,nemusí se vozit zamražená,ale určitě tam už budou,u Korlinu jsem je chtal už koncem května
Odpovědět
Dotaz na zkušenější kolegy. Nevíte jak to nyní vypadá s připojením k internetu u Edenu?
Rád využívám rad ostřílených norků a rád bych na oplátku přispěl svou troškou do mlýna v příštím týdnu.
Odpovědět
Mám informace, že připojení funguje. Pouze veřejně používaný počítač má s připojením potíže.
Odpovědět
Kuklik - velice děkuji. Notebook vezeme vlastní a pokud bude spojení a něco náhodou ulovíme, rádi se podělíme o zážitky.
Odpovědět
Pátý zájezd rybářů do kempu Dolmsundet s pány řidiči Pepou,Slávkem a Jardou je na cestě.Pohodovou cestu,rybářkám a rybářům přeji hezkou dovolenou,pěkné úlovky.Evžene,těšíme se na fotky a video.
Odpovědět
Také se budu těšit na informace od Evžena. My je střídáme. Hlavně aby počasí vyšlo. Kulík s předstihem zjistitl, že polovinu pobytu to nebude slavné - vítr a déšť.
Odpovědět
[citace]kim napsal: Také se budu těšit na informace od Evžena. My je střídáme. Hlavně aby počasí vyšlo. Kulík s předstihem zjistitl, že polovinu pobytu to nebude slavné - vítr a déšť.[/citace]
Kime neboj,dlohodobá předpověď jim nikdy nevyšla.Víš sám,že se tam mění počasí ze dne na den.Má smysl se dívat jeden den dopředu a někdy se to změní i během dne.Určitě Vám to vyjde a když ne,tak to přepijete....
Odpovědět
To Kim a Kulik. Snad Vam pocasi vyjde, my jsme ho meli na prd. Pekne snad bylo jen 3 dny, zbytek bud fucelo nebo s prestavkma padala voda.
Zatim rekord tohoto turnusu dors 104 cm.
Odpovědět
S počasím je to komplikované. Já minulý rok sledoval předpověď, bál se. Nakonec jsem jel dokoupit ještě dva "atombordely", abych nakonec jeden vybalil poslední večer. A to jsem ho opravdu jen vybalil.
Nevěřím, že by jste so s Kulikem zkazili dovolenou nějakým deštěm.
Já mám letos 120 rybohodin, počasí vůbec nehrálo roli
:-P
Odpovědět