...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
Tak jsme doma a ještě přidávám pár fotek z posledního dne a noci co jsme byli na rybách.Podrobnější zprávu a nějaké momentky přidám až se dám trochu dohromady.Na dnešek jsem spal třináct hodin v kuse,tak jsem úplně mimo.Ani jsem nekoukal na finále LM.Zítra do práce-mně snad trefí.
Odpovědět
...po výměnných dnech v kempu, když odjeli a přijeli noví hosti zas u compu a foťáku..dneska hned zrána jeden halík 9,5kg, první menší ďasík (nestihl jsem fotit) a vláčkaři z Poděbrad bednu pěkných polaků..
Odpovědět
...byl zapřáhnut i jeden holanďan..ale negafován, odháčkován a vypuštěn zpět...:-D:-D
Odpovědět
[citace]honza dufek napsal:
...po výměnných dnech v kempu, když odjeli a přijeli noví hosti zas u compu a foťáku..dneska hned zrána jeden halík 9,5kg, první menší ďasík (nestihl jsem fotit) a vláčkaři z Poděbrad bednu pěkných polaků..[/citace]
určitě na mystika,že?:-)))
Odpovědět
Ondra´s team - Dolmoy
...včera jsme si krásně zapolakovali..., taťka s Míšou čapli i velmi pěkné kousky.
Taťka ráno 84cm - 5,5kg
Odpovědět