...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
[citace]kulik napsal:
Harty, parádní kousek, kolik měřil?[/citace] Honzíku všechno atakuje metr,ale polaků jsme nachytali mraky.Dnes asi naposledy na vodu a zase domů.
Odpovědět
Harty, tak to Vám přeji i závidím. Já jedu až za 32 dní a už se nemůžu dočkat. Vše mám sbaleno až na pilkry od Tebe.:-P
Odpovědět
Tohle tady bagrují Němci.Obecňačky pod 50,ale i 40cm.Nechápu:-x
Odpovědět
No, že to dělali někteří rusové na Hitře v EDENu mě až tak nepřekvapilo, ale že i Němci, kteří jsou zpravidla důslední k nařízením? Odkud jsou? Nejsou z NDR?:-?
Odpovědět
Krása Harty je vidět , že pilkříky šlapou dobře ... Hodně štěstí 8-)
Odpovědět
Kluci mám ohromnou radost,ale pilkříky fungují parádně.Barvy točíme podle jaké je světlo nebo tma.Velikost klasika,když je větší proud,tak větší gramáž.
Odpovědět
Harty ,kdy se vracíš domů ? Potřeboval bych pak s tebou hodit řeč kvůli pilkrum 8-)
Odpovědět
[citace]Harty napsal: Kluci mám ohromnou radost,ale pilkříky fungují parádně.Barvy točíme podle jaké je světlo nebo tma.Velikost klasika,když je větší proud,tak větší gramáž.[/citace]
Gratuluju ke krásným rybám.Musíš mít velikou radost,že tvoje pilkříky fungují.Také bych měl radost,kdyby můj výrobek takto fungoval.Bohužel jsem je nestačil zkusit,ale v létě na Bessakeru je prubnu.Chytali jsme na vodách max do 20 metrů,spíše do 15 m,kde nám to bere na zoomy,rypery a twistry.
Odpovědět
[citace]Harty napsal:
Kluci mám ohromnou radost,ale pilkříky fungují parádně.Barvy točíme podle jaké je světlo nebo tma.Velikost klasika,když je větší proud,tak větší gramáž.[/citace]
Harty, tak to je super a klobouk dolů..8-)8-)8-)
Odpovědět
Teplota vody vyskočila za pár dní o 3 stupně, polaci i doršíci se chytají v úplně mělké vodě - polaci jsou nasázení v chaluhách v hloubce 1 do 5 m, obecňačky max. do 10 m. Berou spolehlivě gumy všech barev - za slunce šly snad nejlíp na modré tvistry, při zatažené obloze na jasnější barvy, pak červenou, ale taky černou. David - poprvé v Norsku - každý den přidával na velikosti a včera v noci dorazil s obecňačkou 114 cm. Byl tak štastnej, že mu vůbec nevadilo, jak mu pos.ala půlku bundy:-P. Už ho to chytlo a plánuje příští rok. Klasická norská horečka.
Odpovědět
Krásná ryba a novému nadšenci, vlastně Vám všem, přeji ještě mnoho dalších.:-P
Odpovědět