...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
Tak ten mník je podnět pro Kulíka. Vím jak se důsledně připravuje na Dufkovo mníkoviště a jaké k tomu činí technické přípravy. Jsem přesvědčen o tom, že pokud to počasí dovolí hned po příjezdu tam vyrazí. Hlavně mu přeji aby již byly nějaké makrely a myslím, že alespoň její polovinu tam určitě potopí.
Odpovědět
Honzo, Kim má pravdu a nejraději bych tam jel s Tebou. Budu u EDENu od 24.6. do 2.6.2014 a tak pokud by jsi se mohl utrhnout a byl ochoten tam se mnou zajet, budu nesmírně rád, neboť mít takového učitele jako jsi Ty, bude pro mě čest.:-P
Odpovědět
Tak to je nádhera ten mník.Tak takový tady nejsou.tady rybáři jsou rádi když má metr.A to jsem ani letos tady neviděl.
Odpovědět
Harty opět řádil. Krásné ryby, gratulace. Harty a jak dlouho ty filety sušíš? Co na taková krásná sousta říkají rackové?:-P
Odpovědět
Chviličku,jenom naskládám na prostěradlo a zatočím jako roládu a roztočím a je hotovo.
Odpovědět
[citace]honza dufek napsal:
..podvečerní mníkovačka...mlíčňák 155cm/22kg...hned na první drift na mníkovišti Hallarevet..jeden sen splněn,gratuluji..:)[/citace]
Velká gratulace lovci.
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
Harty, kdy jedeš domů?[/citace] Jsme tady do pátku v sobotu jsme doma.
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...