Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 1,103)
  • Autor
    kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Harty, znovu se potvrdilo, že jsi ďábel a přijmi ode mě velkou gratulaci ke krásným rybám. Přeji ještě větší. Držím palce, ať se dostaneš přes tem metr.:-P

Nevíš zda je Jigin na severu a nebo se vozí ve vláčku? Není o něm slyšet.:-?

Václav Sochor
    Účastník
    (224 odpovědí)

kulik napsal: Harty, znovu se potvrdilo, že jsi ďábel a přijmi ode mě velkou gratulaci ke krásným rybám. Přeji ještě větší. Držím palce, ať se dostaneš přes tem metr.

Nevíš zda je Jigin na severu a nebo se vozí ve vláčku? Není o něm slyšet.

Honzo, Jigin je doma, zatím kočíruje mašinky, jede do Grefsnes začátkem června.

My máme zítra odjezd v 19.00 z Prahy na Eden. Budeme střídat Zerpíky. Jiginovy potvůrky vezu, budu je zkoušet

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Tak díky za informace o Jiginovi. Přeji pohodovou cestu a hodně ryb a už se těším na reporty i o Jiginových “potvůrkách.:-P

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Hans napsal:

Harty, co za pilkriky pouzivate?

Ahoj Hans.Jseš tady asi nováček jinak bys věděl že výhradně používám pilkříky vlastní výroby.Můžeš se na ně podívat do mé galerie. Nebo na moji facebok.stránku. Přes google zadej pilkry Hartmann,tam toho najdeš více.Pár lidí už ode mne pilk. má,tak mne zajímá jak se daří ostatním na ně lovit.Včera vzali ode mně pár ks. Němci,tak až přestane foukat,tak je zkusí.Oni jsou zatím bez polaků,ale je pravda že do teď převážně pilkrovaly.

Hans
    Člen
    (78 odpovědí)

Ahoj Harty, nováček nejsem, ale lezu sem jen těsně před odjezdem do Norska :-)Díky za odpověď, tyhle pilkříky používám taky, ale kupuju si je. Občas jsem za exota mezi “gumařema”, ale když to na nic jinýho nebere, tak proč na ně nechytat ;-)Bere Vám to na nějakou určitou barvu? Já když koukám do krabičky, tak mi tam chybí tmavší barvy pilkříků. Mám spíš oranžády apod. Jo a ještě jeden dotaz: jakou velikost trojháčku na pilkříky dáváš? Dejme tomu na 10cm délky. Díky.

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Na pilkříky dáváme na 50g velikost 2 a na 90 2,0.Ale to je individuelní,kamarád dává spíše menší a tahá taky.Nevadí ani jednoháčky,když to vezme tak se sekne možná ještě lépe.Barvy podle světla ,navečer tmavší a přes den nějaký reflex skoro jedno jaká barva.Ale oranžová asi nej. pro mně.Kamarád spíše do zelena.Na druhý lodi moc nevím,protože soutěžíme,ale asi přibližně stejně.

Hans
    Člen
    (78 odpovědí)

OK, díky za rady. Já si teda ještě nějaký barvy dokoupím. Pamatuju si, že mi před lety hodně braly na stříbrňáky a zlaťáky od 40 do 100 gramů. No a kočky na Soroye braly jen na jigovou hlavu s napíchnutym masem 🙂

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Večer bylo deštivo,ale vítr se uklidnil,tak jsme vyrazili .

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Pilkříky opět bodovali.Uloveno 30ks polaků.

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Spokojenost a dobrá nálada…

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 241. až 255. (celkem z 1,103)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Střední Norsko 2014…Hitra..Froya..Dolmoy…

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(181)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...