...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
...tak už nám to začalo...všem do nové sezóny 2014 vše nej nej a hlavně šťastné návraty domů...
Nováček a můj parťák na lodi.První den na zabití,ale už jsem si ho vycvičil.
Odpovědět
Super ryby Harty...co počasí...vypadá to podle fotek dobře
proti ostatním...:-)
Odpovědět
[citace]Hoop napsal:
Super ryby Harty...co počasí...vypadá to podle fotek dobře
proti ostatním...[/citace] Hodně fouká a včera a dnes zima a déšť.Ale mladíci musí poslouchat,tak že řeknu a jde se;-)
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Pěkný kousek Harty, ať se ti daří...[/citace] Sime díky,ale je to super.Akorát se nemůžeme dostat přes metr.Další problém je deštivé počasí ,tak nechci na loď tahat foťák,proto málo fotek.Jsou tady nováčci z Moravy,tak jim trochu vylepšujeme skore a ryby jim darujeme.Jinak už mám v háji záda s toho vláčení.
Odpovědět
to Harty:velká gratulace - krásní polaci.Všechno na tvoje pilkříky co?
U nás se teď čerti žení.Všichni jsou už z vody doma a bojím se zítra to bude stejné.
Odpovědět
[citace]mara45 napsal:
to Harty:velká gratulace - krásní polaci.Všechno na tvoje pilkříky co?
U nás se teď čerti žení.Všichni jsou už z vody doma a bojím se zítra to bude stejné.
[/citace] Tak tady je to to samé,ale zítra odpoledne to bude lepší.Jo na moje pilkříky. jedeme na ně všichni čtyři a nemáme konkurenci.Jsou tady s námi Němci, Poláci, Moraváci a nechápou. Dnes ráno jsme na chvilku vyrazili a každej nějakýho vytáhl.Potom se ale přihnala ta slota.A co ty už si je prubnul,nebo máš zákaz:-):-D:-x
Odpovědět
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...