Sezóna je ešte dosť ďaleko, tak si čítam diskusie a zistil som, že sa tu už riešilo všetko ale nenašiel som nič, čo by sa týkalo stravovania v Norsku.
Pritom je to dosť dôležitá položka pobytu na rybách.
Pretože nikto z našej partie neholdoval práci v kuchyni a radšej všetci filetovali, nosili sme si jedlá zavarené v skle.
Je to dosť pohodlné, pretože je už všetko nachystané, po rybách sa obsah vyklepne do hrnca, zohreje a hotovo.
Pretože nám jedlá varia dobrí kuchári a kuchárky, vždy sme boli spokojný.
Zažil som aj pobyt, kde bol "pán kuchár" a potraviny sa viezli v celku, predpripravené. To bol gurmánsky zážitok.
Pri tejto variante sú kuchárovi odpustené všetky povinnosti, spojené so spracovaním rýb.
Vyplatí sa to, pretože okrem jedál z potravín privezených, dajú sa urobiť rôzne chuťovky z čerstvých rýb, ako rybia polievka alebo šalát.
Ďalšou variantou o ktorej som len počul a tiež vyžaduje schopného človeka v kuchyni, je prepravenie potravín v zmrazenom stave.
Skúste prispieť s nejakým nápadom, ako na to idete vy.
Vždy riešime koľko chlebov priviezť, koľko kúpiť v Norsku.
Sú fajn aj rozpekacie bagety.
V akom reťazci sa vyplatí dokupovať potraviny.
atď...