Zdar.
Může mi prosím někdo se zkušeností z této lokality předat informace? Připravuji letošní září a zatím nemám vybranou lokalitu. Tohle místo jsem si vybral podle mapy mořského dna. Prosím o informaci od kohokoli, kdo tento ostrov navštívil. Díky.
Zdar.
Může mi prosím někdo se zkušeností z této lokality předat informace? Připravuji letošní září a zatím nemám vybranou lokalitu. Tohle místo jsem si vybral podle mapy mořského dna. Prosím o informaci od kohokoli, kdo tento ostrov navštívil. Díky.
To zdeneko: Děkuji,nejvíce si přeju dostat se na ryby do oblasti Finnmark tedy hlavně na Soroyu!!! :-D Snad časem
Odpovědět
Jak píše bear já byl letos taky na Krakvagu. Jezdili tam i ze Storfosny na ryby.Chytali jsme hlavně Polacky na kopcích a zlomech na vláčku 80-100cm.Brosmy taky kolem metru v hloubce přes 200m. písčitý dno.Každý spuštění pilkru 750g. záběr do 5 minut,ale nesmí foukat.Letos super rybačka.To přeji.i vám .
Odpovědět
Díky za info.
Nemohli by jste prosím poskytnout souřadnice,případně popsat místa na mapě?
Hlavně ti Halibuti Beare byli chyceni kde? Za každé info dopředu díky.
Odpovědět
Letos chytali Halíky na N63 40.396 E9 18.969 a směr SV od tohoto místa podél Storfosny.A na tak zvané Dorschwiese to je mezi Storf. a Krag.Tato místa nám doporučil správce a Češi kteří je tam chytali.Naší cílenou rybou Halíci nebyli.Šli jsme po Mnících a Polácích.

Odpovědět
minulej rok 9.5-19.5.2010/letos 18.5.- 25.5.2011 :-D
samozdřejmě Halíbuti sou všude ale my jsme měli nejvíce záběru oba dva roky na červeně vyznačeném míste jiná posádka tam chytla za 30min 5halibutů stoho dva urvali u podběraku jeden jim zatim přijel k lodi jeden měl tech 91cm a posledni toho neviděli ale byla to prej ,,halibutí´´ jízda 8-)
Odpovědět
Beare tak jsme se o 2 dny minuli- škoda jsi asi pěknej blázen.Jen víc takových!Doufám a přeji ti příští rok nějaký ten rekord.Čau Harty.
Odpovědět
Zizi, těšíš se?
A pro ostatní: dám vědět. Pro nás je to nová lokalita. Láká mě především "pohoří" severozápadně od Storfosny a tzv. Dorší louka.
Informace od Beara a Hartyho jsou bonus a za ně děkuji. Rád budu i za další. Znáte to. Každý "drb" dobrý.
Odpovědět
Mapu kterou jsem poslal zvětši a vpravo nahoře,jsou vyznačena horká místa na GPS.To není drb,mapu jsem obdržel od Němců a funguje.Jasně,že všechna místa tam vyznačená nejsou.Pro neznalé, tohoto místa je to dobrá pomůcka.Zítra pošlu vyznačený naše horká místa.
Odpovědět