Hasvik, NO
temperature icon -6°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 4°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 4°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Stena Line

Ahoj,

Stena Line má v pátek 27.11. Black Friday, tudíž se dají očekávat nějaké slevy.

Jestli to chápu dobře, tak pouze na období 1.1. - 15.3.2016

StenaLine

Odpovědět

A v tomto období jsi Jiříku nikdy neopustil domácí brloh = tak jsou Ti slevy na prd8-O:-P

Slevy 50% na Stenaline ...pro nákup do 27.1. !!! platí do června !!!

Stena Line

To Holzby: děkujeme za sledování

Už na tom makám!!! :-)

Díky George!!

Berny už nám to zamluvil. Super cena:-) dnes za 112 dní na Veiholmen, ale to uteče jako voda.

[citace]Hombre75 napsal:

Už na tom makám!!!

Díky George!! [/citace]

Já byl bohužel akční ,,,, tak to máme na cestě Rostock-Trelleborg 85 EURO minus :-( ale co ... i tak už ať jsme tam :-)

No ono je to vždy těžký. Předloni to byla pohoda, ale loni jsme také čekali a pak jsme platili ranec. Letos jsem to poptával před měsícem a psali, že ceny půjdou nahoru. No a tohle vyšlo parádně jelikož jsme to chtěli v sobotu také už zamluvit.

Každý, kdo díky Holzbyho pozornému sledování cen trhu ušetřil na ceně trajektu, mu pošle 1 éčko = a Holzby to nakonec bude mít úplně zadarmo:-D8-O

Jo a já Ti nic nepošlu, ale pozvu Tě k nám na kafe = kafe u nás doma-to je výýýýrazně cennější, než 1 éčko:-P

Diky za tip, koncem kvetna Rostock - Trelleborg za 53,50 EUR, slusny.:-D

No vidíš Holzby , já to zaplatil před týdnem Rostok - treleborg za nějakých 90 a říkal jsem si , jak to mám laciný -:((

Už to máme zabookovaný,díky. Říkal mi kamarád,dopravce,že jezdí s dodávkou na trajektech teď skoro sám,že se skandinávci nějak nemohou po Novém roce probrat a neobchodují. Tak snad nám stenaline do léta nezkrachuje..Proto ty slevy,aby měli na provoz:-P

Já platil 185 EUR za velký auto a teď je to 105 :-E ale po zkušenostech, kdy jsme Sassnitz platili jednou 65 EUR tam (koupeno dopředu) a 185 EUR zpět (koupeno na místě) .... už radši dopředu ...

Dají se očekávat nějaké slevy v říjnu?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!