Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Sraz rybolovnorsko.cz v Praze 16.2.2013

Rádi bychom pozvali všechny,co maji Norsko v krvi a chtějí se podělit o svoje zážitky s ostatními,na setkání v Praze,které se bude konat v sobotu 16.února 2013.

Místo srazu je Besední restaurace v Hlubočepích,kde je sál pro cca 200 lidí.Jídlo se bude řešit formou teplého a studeného bufetu po celou dobu akce za cca 300,-Kč.

Na srazu si budete moci koupit nástrahy na moře a jiné potřeby k rybolovu a součástí budou i přednášky o lovu ryb,nejenom v Norsku.

Více informací o průběhu celé akce dodáme začátkem září,po našem návratu z Norska.

Kdo budete mít zájem,tak pište na SZ nebo na email - marek.zoul@seznam.cz.

Marek a Vláďa

Odpovědět

Příští týden můžu Po - Čt.

S Váma můžu chlapci kdykoliv:-D

Na řízeček a pivečko jdu !!!!! Probereme vše !!

I toho lovce Čápa co bude v Praze u NORKů...............:-D

v unoru.8-O

Ja bych snad mel moci take :-)

[citace]Pafka napsal:

Ja bych snad mel moci take [/citace]

To bych se divil, kdyby si si to nechal ujít. Když i ten Šroubek ti přijede. :-P:-P:-P:-P:-P

:-DPro šroubečka tam připravte 8-) pořádnou barovou židli!!! no aby neblúdil mezi stoly,a byl trošku nad věcí:-D:-D:-D:-D

Máme tam balkon:-D To bude Šroubek NAD VŠEMA..... JO JO specielní flek pro VIP:-D

Aby z toho balkónu nespadnul. U Šroubka je možné všechno. Ty ho Vláďo ještě neznáš osobně, ale on je jako na pérkách. :-P:-P:-P:-P:-P

Došky

[citace]zerp napsal: Máme tam balkon To bude Šroubek NAD VŠEMA..... JO JO specielní flek pro VIP[/citace]

Tak to sem v klidu...:-D:-D:-D kluci.

Mi stačí někde židlička a budu spokojené..:-):-)

2 Došky

To patřilo k pivečku příští týden a ne ke srazu. Sraz si samozřejmě ujít nenechám, když to mám za humny :-D

[citace]Pafka napsal:

2 Došky

To patřilo k pivečku příští týden a ne ke srazu. Sraz si samozřejmě ujít nenechám, když to mám za humny [/citace]

Tak to joooo. Tak to se uvidíme. Já přijdu taky. Domlouval jsem se s Márou a Vláďou. :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Budu se tesit :-D:-D:-D

to Pafka

I já, I já. :-):-):-):-):-)

Já se na všechny moc těším a doufám,že spousta lidí dorazí.Po srazu v Prušánkách ,který se vydařil ,tak snad i Praha v reřii zerpa a máry bude dobrá 8-)8-)8-)Určitě já už chystám přednášky tak je určitě na co se těšit .....Kiki

to kokibut:doufám,že Vás nezklameme.Přednášky budou určitě velmi zajímavé a když se sejdou všichni,co se hlásí,tak si to pěkně užijeme.

Maro, už tušíš, kdy bude příští týden Sloní ucho? :-D :-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!