Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Sraz rybolovnorsko.cz v Praze 16.2.2013

Rádi bychom pozvali všechny,co maji Norsko v krvi a chtějí se podělit o svoje zážitky s ostatními,na setkání v Praze,které se bude konat v sobotu 16.února 2013.

Místo srazu je Besední restaurace v Hlubočepích,kde je sál pro cca 200 lidí.Jídlo se bude řešit formou teplého a studeného bufetu po celou dobu akce za cca 300,-Kč.

Na srazu si budete moci koupit nástrahy na moře a jiné potřeby k rybolovu a součástí budou i přednášky o lovu ryb,nejenom v Norsku.

Více informací o průběhu celé akce dodáme začátkem září,po našem návratu z Norska.

Kdo budete mít zájem,tak pište na SZ nebo na email - marek.zoul@seznam.cz.

Marek a Vláďa

Odpovědět

[citace]sroubek282 napsal: mara45 napsal: Není to samozřejmě jen akce pro rybáře z Prahy a okolí.Doufám,že dorazí i rybáři z Moravy,kde je největší základna - rybolovu norsko a podělí se s námi o zážitky ze Soroy.Případné přespání zajistíme.

Přikládám pár fotek restaurace.

Ahoooj kluci...

Tak se hlásím,že s parťákem navštívím Prahu,určitě přijedu..

Ale mám podmínku.....

Metrem nikde nepojedu...

Ahooj ze SEVERNÍ MORAVY... [/citace] No metrem radši nejezdi!!!8-Ojestli fandíš Baníku,tak to už vůbec!!!:-S:-S:-S

[citace]respi napsal: sroubek282 napsal: mara45 napsal: Není to samozřejmě jen akce pro rybáře z Prahy a okolí.Doufám,že dorazí i rybáři z Moravy,kde je největší základna - rybolovu norsko a podělí se s námi o zážitky ze Soroy.Případné přespání zajistíme.

Přikládám pár fotek restaurace.

Ahoooj kluci...

Tak se hlásím,že s parťákem navštívím Prahu,určitě přijedu..

Ale mám podmínku.....

Metrem nikde nepojedu...

Ahooj ze SEVERNÍ MORAVY...

No metrem radši nejezdi!!!jestli fandíš Baníku,tak to už vůbec!!![/citace]

Bohužel nefandím...je mi docela jedno kdo vede a kdo je dole...:-):-)

Sem v klidu Respi...:-):-):-)

Těším se na kluky z Prahy a nové kamarády,které poznám osobně...

to Kim:Františku,mám spoustu otázek,ale to osobně v Praze,sem zvědav na vaše cesty a prostě všechno..můůůžu???Toš jak sa praví tady u nás...hubu nezavřem ogařiska...:-):-):-)

Peťo, už ti zařizuju vízum, aby tě do toho Práglu vůbec pustili :-) :-). Ty kluku ušatá, to budeš čučet :-) :-)

[citace]Pafka napsal: Peťo, už ti zařizuju vízum, aby tě do toho Práglu vůbec pustili . Ty kluku ušatá, to budeš čučet [/citace]

Hmmmm,mě tam pustí aj bez jakéhosi víza nebo co to je..:-D:-D:-D

Já mám spíš obavu,že do Spálova se nedostaneš jen tak lehce...:-D:-D

Těším sa ogaři na Prahu...:-):-)

1.SRAZ NORSKÝCH RYBÁŘU-RYBOLOVNORSKO

v Praze - 16.2.2013

12-13 hod. - prezentace účastníků

od 13 hod se budou konat přednášky

Michal Simčo - novinky 2013,lov halibutů a rybolov v tropech

Milan Wišo - rybolov v Norsku a v teplých mořích

Došky - bezpečnost na moři a kemp na Smole

Kikibut - Savage a rybolov v Tromso a na Havoyi

Petr Juranek - nástrahy ZOOM

(máme ještě něco rozjednané,průběžně doplníme )

Po přednáškách bude následovat malá TOMBOLA o hodnotné ceny.

Hlavní výhra bude zájezd do Norska

Celá akce bude zakončena diskuzemi a volnou zábavou až do rána.

Po dobu celé akce bude k dispozici teplý a studený bufet za 300,- Kč/osoba.Skladbu jídla dodáme.

Částku prosím posílejte na účet - 249 789 238/0300 (do poznámky napiště své jméno a počet lidí),nebo zaplaťte hotově v rybářských potřebách ZERP v Praze 10,Francouzská 64.

Asi 80 m od restaurace máme zamluvené ubytování pro 12-16 lidí za 500,- Kč.Až bude plno,tak zajistíme další.

Více info Vám podáme zde na stránkách,nebo na e-mailu marek.zoul@seznam.cz,nebo na tel.603 563 002( Vláďa Zelenka ).

Průběžně Vás budeme informovat o dalších podrobnostech.

Maro, už se těším :-)

Pár pravidelných srazů u sloního ucha, prežský sraz, Šroubesův sraz a za chvíli fičíme na Soroyu. Člověk si musí naplánovat postupné menší cíle a pak to rychleji utíká :-) :-) :-)

A Já chcu dobré pivíčko....:-D:-D:-D

:-D:-D:-D

to pafka:jo jo to je pravda,pár srazů a Norsko 2013 je tady.

To mara: Pánové souhlasím s Vámi a už se těším na vše. A když jsme u těch menších radostí, tak kdy a kde uděláme pokec Norků v listopadu? Hezký den všem.

to kulik:listopadový sraz určitě vymyslíme a můžeme se také potkat na výstavě v Holešovicích 24.11.?Vláďa tam bude po celou dobu.

To mara: Já budu na výstavě už ve čtvrtek 22.11.2012, neboť na víkend pojedu asi pryč.

Bohužel máme ten týden prázdniny, takže asi moc nepomůžu s přípravou.

Pokud ale budete nějak pomoc potřebovat, tak telefon Mára má, takže klidně volejte.

to mr.kočka:díky,pokud bude potřeba zavolám.Ale na sraz dorazíš ne?

určitě dorazím, tohle si přece nemůžu nechat ujít ..:-E

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!