Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Sraz rybolovnorsko.cz v Praze 16.2.2013

• Toto téma obsahuje celkem 825 odpovědí. Do diskuze (56 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zerp a poslední změna proběhla před 11 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 676. až 690. (celkem z 826)
  • Autor
    honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

A to nej nej na konec :-D:-D:-D:-D:-D:-D

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

Tak jsem se tak nějak….probudil . Otevřu noťas a po přečtení všeho o včerejšku od Vás jsem trochu na mněko:-) a dojetej za pochvaly. Měli jsme s Márou dost nervy aby to klapla a byli jste spokojený. Děkujeme všem učestníkům , přednášejícím atd. Já osobně jsem si myslel že se pobavíme a dost zasmějeme a o to hlavně šlo. Ono to ani nemohlo dopadnout jinak pokud mezi náma chodí lidi jako Šroubek.:-D

Tak za rok tedy znovu ?????? Nyní Spálov a pak hurá do Norska.

Ještě jednou děkuji VŠEM 😯 ZERP

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

To si piš, že za rok, když nám dá ten “na hoře” zdraví:-D

Jiřan

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

Právě jsem vstal z mrtvých a musím se připojit se slovy díků za super zorganizovanou akci. Obrovské poděkování Zerpovi a Márovi. Kluci díky.

:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-);-);-);-):-P:-P:-P:-P

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To Zerp, Mara a všichni ostatní bylo to moc fajn a DÍKY. Už se těším na všechny další akce a setkání s Vámi všemi. Setkání a poznání takové osobnosti jako je Péťa Šroubek bylo pro mě moc příjemné a moc fajn.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Moc díky všem za pochvaly.Jsem moc rád,že se Vám to líbilo.Měli jsme se Zerpem dost nervy,aby vše klaplo.Rád bych také poděkoval Doškymu a Jířanovi,kteří se perfektně starali o zvukovou stránku přednášek.

Velkou pochvalu si samozřejmě zaslouží i všichni zúčastnění za to,že celá akce proběhla bez problémů.

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

mara45 napsal:

Moc díky všem za pochvaly.Jsem moc rád,že se Vám to líbilo.Měli jsme se Zerpem dost nervy,aby vše klaplo.Rád bych také poděkoval Doškymu a Jířanovi,kteří se perfektně starali o zvukovou stránku přednášek.

Velkou pochvalu si samozřejmě zaslouží i všichni zúčastnění za to,že celá akce proběhla bez problémů.

Nemusíš děkovat, rádi jsme pomohli. 8-)8-)8-)8-)8-)

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Konečně jsem osobně poznal největšího lovce tresek.Příště už může jet bez obav,protože má platné vízum.:-D:-D:-D

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 676. až 690. (celkem z 826)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Sraz rybolovnorsko.cz v Praze 16.2.2013

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...