Hasvik, NO
temperature icon -3°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Sraz rybolovnorsko.cz v Praze 16.2.2013

Rádi bychom pozvali všechny,co maji Norsko v krvi a chtějí se podělit o svoje zážitky s ostatními,na setkání v Praze,které se bude konat v sobotu 16.února 2013.

Místo srazu je Besední restaurace v Hlubočepích,kde je sál pro cca 200 lidí.Jídlo se bude řešit formou teplého a studeného bufetu po celou dobu akce za cca 300,-Kč.

Na srazu si budete moci koupit nástrahy na moře a jiné potřeby k rybolovu a součástí budou i přednášky o lovu ryb,nejenom v Norsku.

Více informací o průběhu celé akce dodáme začátkem září,po našem návratu z Norska.

Kdo budete mít zájem,tak pište na SZ nebo na email - marek.zoul@seznam.cz.

Marek a Vláďa

Odpovědět

[citace]zerp napsal:

Bylo to dnes zase super !!!! Pokud se sejdou dobrý lidi tak je to balzám na duši Chybělo pár kamarádů z důvodu sněhové kalamity ,Došky ,Kočka, Kulík atd. , ale určitě si to užijeme v sobotu. Tak se chystejte ....... Kolik je to hodin ? Budeme postupně odpočítávat p.s. Jana byla jako vždy super a zapadla do naší chlapské partičky. A to sloní ucho bylo taky V.I.P. [/citace]

moc se Vláďo neraduj,jak se dívám z okna,budu mít velký problém se dostat od nás z vesnice do práce dneska,pokud nepřestane sněžit,tak nevím kama pojedu dom..ty kančí hory tady ,je dycky mazec v zimě..ale je ještě dost času do soboty..no nic,jdu házat cca 25cm sněhu přes noc..

Tak já ti to prohrnu až do Prahy :-D Mám super hrablo...MÁRU 45 i když mu bude za týden 48 :-D:-D:-D ,ale on má to 45 podle největší ryby co chytil. A bacha krade po hospodách brejle :-D

:-D:-D:-D:-D

Doplněný seznam přihlášených:

Sim

Šroubek

Pandion

Kim+4

Straka+Straková+1

Honza Pecina a Jirka Černý

Pafka+3

Došky

Janka+1+5x kamarádi z Norska

Kulik+3

MrKočka

Chocho+1

Jiran+2

Honzak+4

Kikibut

Step+1

VenaS

Květa90

Kodl+1

Mikulčák

Gruveabeider+1

Hruša

Zok

Jindřich

Vyboh

Luboš

Čenda

Miloš

Vladimír Blahout+1

Bedřich Himmel

Pavel Vik

Elem

Křivanek007+1

Doršák

Jirka Krátký+Vilda

Tomáš Čepela

Ivan Herodek

Glanc+1

Jirka Malý+3

Vogeltanc+Fruhauf

František Fidler

Jan Kafka

Tomáš Vlasák

Hyse+1

Votýpka+1

Leiter+1

Lukeš+Lukešová

Karel Ramajzl

Franta Otradovský+1

Pavel Knecht+1

Treska008+4

Dan666+2

Hoop

Svoboda+5

Martin Bažant

Staněk 2x

Mašek

Tomáš Svoboda+1

Sklenář+1

Homola a Vondráček

Peroutka+2

Vejman+1

Karelsvoboda+3

Zábranský+Rohlíček

David Němeček+1

Kracík+1

Kykyncz

Magura+1

Bulik

Mára45+Zerp a parta SC ZERP

Majitelé CK Eden,CK Idealtour a JSA

To šroubek: 25 cm sněhu u Tebe je problém? Takovej horal z vojenskýho újezdu?. Vždyť já tam jedu jen kvůli takovejm, jako jsi Ty!! A teď už taky kvůli tomu řízku.:-D

Vopovaž se nepřijet.

:-E:-D

Stepe naprostý souhlas. Do soboty sníh slehne.

[citace]Step napsal:

To šroubek: 25 cm sněhu u Tebe je problém? Takovej horal z vojenskýho újezdu?. Vždyť já tam jedu jen kvůli takovejm, jako jsi Ty!! A teď už taky kvůli tomu řízku.

Vopovaž se nepřijet.

[/citace]

no tady je trochu víc,přes noc napadlo 25cm,ale slibuju,že dojedu...klidně aj na běžkách po D1...

Hele, když to od vás z kopce sjedeš na sáňkách, tak seš na to šup rovnou u nádraží v Přerově a hlavní štreka na Prahu je protažená.:-D

To mara 45: Na? Jaké dobroty jste s paní hostinskou přichystali?

[citace]Step napsal:

Hele, když to od vás z kopce sjedeš na sáňkách, tak seš na to šup rovnou u nádraží v Přerově a hlavní štreka na Prahu je protažená.[/citace]

Jejda,do Přerova nesjedu,ale do Hranic na Moravě v klidu..:-D:-D:-D

Je to v klidu Stepe,dneska jsem vyjel bez problémů domů,tak,kde je do soboty..:-D:-D:-D

[citace]Step napsal:

To mara 45: Na? Jaké dobroty jste s paní hostinskou přichystali? [/citace]

jojojo....klobáse budů????....8-O8-O8-O

to step:psal jsem o tom na straně 3O.Jídla by mělo být dost až do noci.Pokud se tedy nebudou všichni cpát jak prokoplí...:-D:-D:-D

Bacha Máro, Šroubek je hroznē rozežranej. Ten toho sporada jak 2 desetileti kluci :-D

[citace]Pafka napsal:

Bacha Máro, Šroubek je hroznē rozežranej. Ten toho sporada jak 2 desetileti kluci [/citace]

:-E:-E:-x:-x:-D:-D

Tak já se zříkám jídla ve prospěch Šroubka :-D:-D:-D

Musíme si pomáhat.......

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!