Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Sraz rybolovnorsko.cz v Praze 16.2.2013

Rádi bychom pozvali všechny,co maji Norsko v krvi a chtějí se podělit o svoje zážitky s ostatními,na setkání v Praze,které se bude konat v sobotu 16.února 2013.

Místo srazu je Besední restaurace v Hlubočepích,kde je sál pro cca 200 lidí.Jídlo se bude řešit formou teplého a studeného bufetu po celou dobu akce za cca 300,-Kč.

Na srazu si budete moci koupit nástrahy na moře a jiné potřeby k rybolovu a součástí budou i přednášky o lovu ryb,nejenom v Norsku.

Více informací o průběhu celé akce dodáme začátkem září,po našem návratu z Norska.

Kdo budete mít zájem,tak pište na SZ nebo na email - marek.zoul@seznam.cz.

Marek a Vláďa

Odpovědět

To respi: A u nás to je kde? Promiň neznalému. U nás na Rokkycansku také rostou, ale už čím dál od sebe, neboť je sucho.

[citace]kulik napsal: To respi: A u nás to je kde? Promiň neznalému. U nás na Rokkycansku také rostou, ale už čím dál od sebe, neboť je sucho.[/citace] Jo u nás na Lounsku,na Podlesí,máme svoje místečka...čus

[citace]mara45 napsal: Není to samozřejmě jen akce pro rybáře z Prahy a okolí.Doufám,že dorazí i rybáři z Moravy,kde je největší základna - rybolovu norsko a podělí se s námi o zážitky ze Soroy.Případné přespání zajistíme.

Přikládám pár fotek restaurace.[/citace]

Ahoooj kluci...

Tak se hlásím,že s parťákem navštívím Prahu,určitě přijedu..

:-):-)

Ale mám podmínku...:-D:-D:-D..

Metrem nikde nepojedu...:-D:-D:-D

Ahooj ze SEVERNÍ MORAVY...

:-):-):-)

2 šroubes

Neboj pro Tebe je prý přichystána speciální doprava... po Vltavě na halibutovi :-D

Údajně u toho bude i ČT, tak se hezky oblékni.... třeba do toho Ursuitu jak jsi byl ve Spálově :-D:-D:-D:-D

[citace]MifakM napsal: 2 šroubes

Neboj pro Tebe je prý přichystána speciální doprava... po Vltavě na halibutovi

Údajně u toho bude i ČT, tak se hezky oblékni.... třeba do toho Ursuitu jak jsi byl ve Spálově [/citace]

:-D:-D:-D

To je nápad....

Kdyz prijedes Sroubku,tak budu muset zburcovat nas tym a prijet take

Není co dodat- těším se na Šroubka. Pafka ho přímo zbožňuje. Kulik chce s přáteli obsadit jeden stůl a konzumovat co kdo tekutého přinese. Jen dodávám, že je to dobrý společník jako další co se scházíme. Jsme stejného "mládí" a tak si to chceme užívat. Mara nám to přeje a chce se toho také dočkat, ale ještě má moc času.

[citace]treska008 napsal: Kdyz prijedes Sroubku,tak budu muset zburcovat nas tym a prijet take[/citace]

Dorazím učitě...

:-)

A přijedu na kole... :-D:-D:-D

2 KIM

Jo šroubek to je postavička.. teď nedávno jsem pouštěl dětem Pata a Mata .. nevím proč, ale hned jsem si na něj vzpoměl... trochu mi toho v tom červeném pulovru připomíná... ani nevím proč :-)

[yt=xwuwl46kYko&feature=yt]xwuwl46kYko&feature[/yt]

No nic. Pro mě a asi další norky je důležité, že se před další norskou sezonou zabavíme a naladíme. Mě naopak imponuje, že je Šroubek dle foto menší postavou,ale velký výkonem. Opravdu rád ho poznám. Pro mě je důležité to co mi letos v Egyptě říkal jeden rekreant. Zdravme se po ránu "stálé zdraví" - je v tom hodně pravdy. Také tento pozdrav začínám používat. Jinak Mifaku pokud to bude možné, byl bych rád, kdybychom se v Praze viděli. Máš obrovský záběr a elán něco ostatním sdělit. Já jsem časově limitován i lesními lovy a nemohu být u všeho. Ostatně jsem zaslechl, že i pan Brázda se dal na myslivost a co tedy dřív?!. Ten chlap velmi rozumí rybařině.

to sroubek:super,že dorazíš.Hrozně rád poznám největšího lovce tresek z Moravy.Jo a metrem jezdit nemusíš,na kole se dostaneš všude.

2 KIM

Bohužel teď nemohu přislíbit účast, ale na druhou stranu ani zamítnout. Únor je ještě strašně dalo a nemohu nyní říct, jestli mi pracovní povinnosti nebo rodina vydají "opušťák" :-)

[citace]mara45 napsal: to sroubek:super,že dorazíš.Hrozně rád poznám největšího lovce tresek z Moravy.Jo a metrem jezdit nemusíš,na kole se dostaneš všude.[/citace]

Tak to sem rád...potěšil si mě.. :-):-)

Na kole a potrubní poštou. V Praze prý ještě funguje?!:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!