Hasvik, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Sraz rybolovnorsko.cz v Praze 16.2.2013

Rádi bychom pozvali všechny,co maji Norsko v krvi a chtějí se podělit o svoje zážitky s ostatními,na setkání v Praze,které se bude konat v sobotu 16.února 2013.

Místo srazu je Besední restaurace v Hlubočepích,kde je sál pro cca 200 lidí.Jídlo se bude řešit formou teplého a studeného bufetu po celou dobu akce za cca 300,-Kč.

Na srazu si budete moci koupit nástrahy na moře a jiné potřeby k rybolovu a součástí budou i přednášky o lovu ryb,nejenom v Norsku.

Více informací o průběhu celé akce dodáme začátkem září,po našem návratu z Norska.

Kdo budete mít zájem,tak pište na SZ nebo na email - marek.zoul@seznam.cz.

Marek a Vláďa

Odpovědět

Děkuji chlapáku:-D

Jiřan

Tak to je fakt památeční:-P

Přejme Márovi 45 i takto velké polaky:-D:-D:-D:-D:-D v roce 2013:-D

8-O8-O Máro děkuji za pomoc v Letňanech ,ale i ostatním.......

bylo to potřeba. 12.2. bude penáček za vše, ale fakt nee becher nebo slivka.....Kdo čte mezi řádky tak ví proč :-E:-E:-E páč se to tady přece neřeší.........:-?:-x:-?

Souhlasím, to nám přece peníze nevydělá a náladu nepřidá:-E

Těším se na vás 12.2. s toulavou cikánkou:-P

Jiřan

Máro , nedá mi to. Jsem na rozpacích, jestli mám dojet , nebo ne.

Když mi slíbíš, že tam bude ten ,,mořskej vlk ,, a ,,prodejce roku 2013 ,, ( v tom tričku s krátkým rukávem ) , tak určitě dojedu.

Musel jsem si to pustit 2 x .

VIDEO

445 shlédnutí za 9 měsíců.

Myslím, že si zaslouží více .

A věřím , že cca za 2 hoďky bude první Šroubek.

Dobré ráno všem. Jdu spát. :-D:-D

to 007:no dojet musíš,školičku ti pustíme na velké plátno aby ses něco naučil...:-D:-D

Měl bys dojet. Ikdyz Kuba asi nebude. Co děláš tak dlouho do noci? Chlastas i v tydnu?

Ale že to byla veselá školička co ??:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Na to se 02 34 00 hod. kouká divně....to je pravda :-D:-D:-D

to Mára 45- Sice jsi nemocen ,ale poslední soustředění u SLONÍHO UCHA jako vždy se bude konat 12.2. a proto se stav zamluvit místo pro 20 osob !!!!!! Tímto Vás všechny žádám o potvrzení že přijdete. Pochopíme že třeba jen na dva kousky. Doladíme vše na sobotu 8-O. Tak čus chlapci od sloního ucha :-D:-D ZERP

Já se hlásím minimálně 2x :-)

Jiřan

To zerp: Hlásím s radostí, že se určitě zúčastním a už se na Vás moc těším. Hezký den,Kulik.

Abych to stihnul, vycházím už teď :-D:-D:-D

Takže počítej se mnou :-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.