Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Sraz rybolovnorsko.cz v Praze 16.2.2013

Rádi bychom pozvali všechny,co maji Norsko v krvi a chtějí se podělit o svoje zážitky s ostatními,na setkání v Praze,které se bude konat v sobotu 16.února 2013.

Místo srazu je Besední restaurace v Hlubočepích,kde je sál pro cca 200 lidí.Jídlo se bude řešit formou teplého a studeného bufetu po celou dobu akce za cca 300,-Kč.

Na srazu si budete moci koupit nástrahy na moře a jiné potřeby k rybolovu a součástí budou i přednášky o lovu ryb,nejenom v Norsku.

Více informací o průběhu celé akce dodáme začátkem září,po našem návratu z Norska.

Kdo budete mít zájem,tak pište na SZ nebo na email - marek.zoul@seznam.cz.

Marek a Vláďa

Odpovědět

Ale z mailu ti to jde, že?

To ano

Maro. Kolegové slíbili, že přijedou přímo tam a uhradí poplatek na místě - 3-4 osoby.

Máro, teď jsem si uvědomil(díky Kimovému příspěvku), že jsem ti na srazu za nás nezaplatil. Vyřídíme to na setkání U hrocha, nebo až na místě, kdybychom se do té doby neviděli.

Jiřan

to Kim:ok budu tedy počítat 3-4 osoby od tebe.

to Jiran:joo,třeba U Hrocha nebo v Letňanech a nebo až tam.

Díky Jiřan

Kdo budete chtít objednat přespání po srazu,tak dejte vědět.Ještě je pár míst.

Všem od sloního ucha - slibovaný malý sraz 12.2.v restauraci U Hrocha nebude,protože je obsazeno!!Tak to zamluvíme mezi srazem 16.2 a srazem u Šroubka 16.3.Dám včas vědět.

Maro tak to dáme 30.2.:-D to víš na skoro nejlepší plzeň v praze je tlacenka

Momentka z veletrhu.

Na zooma byla ulovena arapaima....

to Mara: A kde jste nechali toho "opravdového" lovce??:-):-)

TADY

A TADY:-D:-D:-D

Jinak veletrh byl super. Sešlo se plno dobrejch kamarádů a kombinace firem BETISBAIT-ZOOM ZOOM ZOOM :-D a ZERPU s tunou nejen piulkrů :-D

byla přímo vražedná.......Smáli jsme se od rána do večera. Děkuji všem zapomoc . Mára 45 makal jako ho nikdo ještě neviděl.... I těch plzniček taky vybumbal dost........ Už se těším na 16.2. a kdo nebyl v Letňanech tak si může pár vychytávek koupit i na srazu.

Máro nezapomeň mi poslat tu fotku. Já jsem chytil tu arapaimu přece taky :-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.