Hasvik, NO
temperature icon 9°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
slabý déšť
Bergen, NO
temperature icon 12°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Sraz rybolovnorsko.cz v Praze 16.2.2013

Rádi bychom pozvali všechny,co maji Norsko v krvi a chtějí se podělit o svoje zážitky s ostatními,na setkání v Praze,které se bude konat v sobotu 16.února 2013.

Místo srazu je Besední restaurace v Hlubočepích,kde je sál pro cca 200 lidí.Jídlo se bude řešit formou teplého a studeného bufetu po celou dobu akce za cca 300,-Kč.

Na srazu si budete moci koupit nástrahy na moře a jiné potřeby k rybolovu a součástí budou i přednášky o lovu ryb,nejenom v Norsku.

Více informací o průběhu celé akce dodáme začátkem září,po našem návratu z Norska.

Kdo budete mít zájem,tak pište na SZ nebo na email - marek.zoul@seznam.cz.

Marek a Vláďa

Odpovědět

Včera jsme se bavili o tom, jaký je nejlepší okoun? :-) Podle mě je tato úprava nejlepší :-) :-)

to Pafka: Po mlynářsku taky není špatný :-D

To Pafka: Hezké snímky, ale nechal bych ho ještě trochu dorůst. Je to z akvária ?

Z lomu Lestinka :-)

[citace]mara45 napsal: Kim se konečně dočkal sloního ucha...[/citace]

Konečně poznávám Františka aspoň na fotce...:-):-)

Ahoooooj...Františku..

[citace]sroubek282 napsal:

mara45 napsal: Kim se konečně dočkal sloního ucha...

Konečně poznávám Františka aspoň na fotce...

Ahoooooj...Františku..[/citace]

Ale já taky !!! nikdy jsem ho na fotce třeba s rybou nebo někde neviděl ! kromě profilové fotky ....Tak takhle vypadá ten náš cestovatel a dobrodruh 8-)8-)8-)

to sroubek:doufám,že taky dorazíš na ten náš pražský sraz.Takovej lovec tresek,jako ty,by tam neměl chybět.

[citace]mara45 napsal:

Kim se konečně dočkal sloního ucha...[/citace]:-D:-D:-D To není řízek ale lopuch.

to jo a docela mu to sekne:-)a ten řízek....!!!8-)

a u nás jsou žně..8-)takovej Perca fluva na hříbkách!!!8-)8-)

Mohu potvrdit, že řízek byl křehký. I Pafka si ho pochvaloval. Předběžně se řešil proviant na 16.2. Mara a Zerp mě pověřili uhnat divočáka - bachyňku. Pokusím se.

Hele a už je i vymyšleno kde se to bude platit a nějaký program ???

to kikibut:do týdne to sem dám.Dáváme dokupy program přednášek atd.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.