Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Sraz rybolovnorsko.cz v Praze 16.2.2013

• Toto téma obsahuje celkem 825 odpovědí. Do diskuze (56 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel zerp a poslední změna proběhla před 11 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 826)
  • Autor
    kveta90
    Účastník
    (225 odpovědí)

Všem kamarádům a přátelům Norských fjordů jen to nej, nej v roce 2013 a teď už Praha a začíná nám odpočítávání a zase ta nádherná relaxace. Letos to bude dlouhé až na konci srpna, ale alespoň je na co se těšit a pečlivě připravit nádobíčko.

;-);-);-)

chocho
    Účastník
    (143 odpovědí)

Tak a máme to za 120.A můžeme říkat jedeme letos.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Tak kolik nam jeste chybi?

Sraz v Praze – 47

Sraz u Šroubka – 75

Soroya – 180

:-D:-D:-D:-D:-D

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Tak je to správné – dnešním dnem ji můžeme říkat letos razíme na sever. Před několika dna jsem hovořil s bývalými nováčky, kteří minulý rok vynechali a letos jedou. Uvědomují si, že musí nářadí zkontrolovat. No a k tomu si myslím by měla především posloužit zímní příprava na Norsko. Asi by měla zahrnovat kontrolu všeho – revizi navijáků, prutům šnůr, nástrah a pod. Následuje dokoupení co je třeba. Chápu, že se bude zimní příprava jako u sportovců odlišovat co se týká nováčků a dlouholetých norků. Přemýšlel jsem o tom, kdo by takovou zimní přípravu mohl zahájit resp. odstartovat a vychází mě Michal. Vhodné datum zahájení bych považoval 16.1.2013. Důvod je z mého hlediska zcela objektivní – 15.1. končí hlavní lovecká myslivecká sezona (jelení zvěř) a x norků je zapojeno i v myslivecké činnosti. Vím, že např. Kulik již zimní přípravu nepotřebuje. Předpokládám, že každý z nás má zimní přípravu individualní, ale nelze vyloučit i nějaká obecná doporučení.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To kim: Ano, jedeme již letos. Věci mám připravené i když jedu až v květnu, jen něco přikoupím u zerpa a bude hotovo. Kdy bude “pokec Norků u Sloního ucha”? Já bych byl pro 15. nebo 16.1.2013.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

To kulik:čteš mi myšlenky.O těch datech na sraz u ucha jsme přemýšleli už před koncem roku.O týden déle je pak veletrh v Letňanech,tak kluci nebudou mít čas.Zajistím a dám všem vědět.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Malá upoutávka na únorový sraz.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Máro, to se ti povedlo. 😎

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Pěkná práce Máro už se těším

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To mara: Souhlasím, moc pěkné.Už se těším na nové kamarády, poznatky a rady. Už je něco nového s termínem “pokecu Norků u Sloního ucha”?

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Díky kluci.Podle jmen přednášejících to bude zajímavý pokec o rybolovu a všem co k tomu patří.Účast přislíbila i Janka se svými norskými kamarády.

Tak je určitě na co se těšit.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Maro pošli mi ten leták na e-mail, rozešlu jej kolegům, co málo navštěvují tyto stránky. Ještě dotaz. Pokud někdo přijede bez rezervace může se zúčastnit. Ptám se proto, že kolegové mají v pátek hon včetně poslední leče a neví jak to budou stíhat. Budou se snažit.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to Kim:samozřejmě,že počítáme i s lidmy,kteří dorazí bez rezervace.Jídla se nachystá více a místo k sezení bude také.

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To mara: bude zasedací pořádek se jmenovkama na stole jako na vánoční besídce?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 826)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Sraz rybolovnorsko.cz v Praze 16.2.2013

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...